Jocuri Noi

Call of Duty: Black Ops

Scris de Caesar
Vineri, 21 Mai 2010 10:46
Call-of-Duty-Black-OpsCall of Duty: Black Ops este noul titlu din seria de jocuri de actiune istorice propuse de Activision, un FPS exploziv dezvoltat de Treyarch si programat pentru lansare in luna noiembrie a acestui an (9 nov 2010 n.a.). Daca initial precomenzile erau valabile pentru paltformele de gaming principale precum Xbox360, Playstation 3 si Windows PC, recent Activision au anuntat disponibilitatea jocului si pentru consolele Nintendo Wii. Call of Duty:

Black Ops va fi cel de-al saptelea titlu al seriei, al patrulea dezvoltat de Treyarch care, promit un release spectaculos avand in vedere experienta in implementarea acestei francize. Nici nu ne indoim de acest lucru in urma vizionarii celor doua trailere difuzate pana in acest moment.

De aceasta data ne vom lua ramas bun de la cel de-al doilea razboi mondial, jucatorii intrand in pielea unor specialisti Black Ops din timpul razboiului rece, care lucreaza in misiuni din spatele liniilor inamice. Misiunile din Call Of Duty: Black Ops vor avea loc in variate locatii de pe pamant, precum Cuba, America de Sud, America, Oceanul Arctic, Vietnam dar si Uniunea Sovietica. Din punct de vedere al gameplayului nu sunt inca multe de spus, cei de la Activision tinand secrete inca multe dintre stirile legate de acest joc de actiune.

Din punct de vedere al arsenalului, vom avea din cate se pare sansa de a lupta cu "arcul cu luneta", sau o versiune mai primitiva a celebrei arme de asalt Steyr Aug, arma ce va putea fi chiar customizata. Jucatorul va putea totodata pilota un avion SR-71 BlackBird si un elicopter de atac. In fine, pe langa campania de single player, ami mult ca sigur va exista si una de multiplayer, asa cum ne-am obisnuit pana acum in seria Call of Duty.

Trailer Call Of Duty: Black Ops

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)