Jocuri Noi

Call of Duty: Modern Warfare 3

Scris de Calin
Joi, 03 Noiembrie 2011 13:35

Call of Duty Modern Warfare 3Creat de Activision impreuna cu Sledgehammer Games si Infinity Ward, Call of Duty Modern Warfare 3 continua povestea predecesorului sau. Intr-o lume pe marginea prapastiei, unde Makarov si organizatia sa terorista ameninta sa aduga haosul pe toata suprafata globului. Ca un membru al unor unitati speciale si inarmat cu cele mai noi arme, e datoria ta sa ii opresti.

Modern Warfare 3:

Modurile de joc introduse in Modern Warfare 2 cum ar fi Spec Ops, care te punea sa aperi o pozitie fixa impotriva a numeroase valuri de inamici si multe altele se intorc in MW3 impreuna cu noi moduri de joc, cum ar fi Survival Mode unde va trebui sa supravietuiesti in conditii imposibile impreuna cu un amic sau cu ajutorul calculatorului daca este cazul.

Armele traditionale, pistoalele, pustile, semiautomatele si automatele isi fac toate aparitia chiar de la inceputul demo-ului. In demo, harta in care se petrecea misiunea se numea the Dome, compusa din mai multe zone distincte: o zona in aer liber, o intrare intr-o cladire de birouri, o intrare intr-un buncar si doua spatii unde cei cu mitraliera fixa au un avantaj clar.

Din Call of Duty: Black Ops, producatorii jocului au preluta sistemul de imbunantiri individuale armelor cum ar fi tinta laser pentru automate sau lunete speciale pentru pusti. Munitia nu va exista intr-un stoc infinit, deci vei fi nevoit sa fii atent si la resursele financiare in timpul jocului.

Felul in care fiecare jucator va face rost de bani in timpul jocului va fi diferit de la un jucator la altul datorita stilurilor diferite de joc. Banii in Call of Duty sunt obtinuti prin infrangerea inamicilor, similar jocului Counter Strike, dar si prin alte obiective tactice. Cu ajutorul fondurilor obtinute in timpul jocului puteti chiar chema fortele Delta pentru a distrage atentia inamicilor.

Cu siguranta, Call of Duty Modern Warfare 3 se va ridica la asteptarile tuturor fanilor seriei si se va dovedi o continuare de succes a acestei serii de jocuri.

Call of Duty: Modern Warfare 3 va fi lansat saptamana viitoare, in data de 8 noiembrie pe platformele Xbox 360, PS3 si PC.

Screenshots Call of Duty: Modern Warfare 3:
Call of Duty Modern Warfare 3 Call of Duty Modern Warfare 3 Call of Duty Modern Warfare 3 Call of Duty Modern Warfare 3
Call of Duty Modern Warfare 3 Call of Duty Modern Warfare 3 Call of Duty Modern Warfare 3 Call of Duty Modern Warfare 3
Trailer Call of Duty: Modern Warfare 3: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)