Jocuri Noi

Combat Wings: The Great Battles of World War II

Scris de Calin
Marţi, 31 Ianuarie 2012 09:23

Combat Wings: Great Battle of World War 2In acest Combat Wings veti retraii unele din cele mai mari si intense batalii aeriene din cel de-al doilea razboi mondial. Acest joc iti va testa capacitatile de strateg si viteza de reactie. Vei fi nevoit sa lupti impotriva fortelor aeriene germane Luftwaffe pentru a proteja armata Marii Britanii. Pentru a reusi in lupta va trebui sa castigi experienta si superioritate aeriana.

Despre Combat Wings: The Great Battles of World War 2.

In timp ce se purtau lupte fioroase in orasele Europene de catre infanteristi si lupte tactice intre echipele de tancuri ale fortelor aliate impotriva a celor germane, o lupta si mai dramatica se purta in cerul de deasupra Europei. In Combat Wings: The Great Battles of World War II vei lupta peste tot pe glob, in unele din cele mai mari batalii aeriene purtate vreodata in istoria recenta a lumii.

Veti putea participa la lupte precum apararea armatei britanice impotriva fortelor Luftwaffe ale lui Hitler, vei putea participa la eforturile Armatei Rosii in est sau vei putea razbuna victimele atacurilor japoneze asupra portului Pearl Harbor care a inceput conflictele Americii cu Japonia. Va trebui sa fii foarte atent fiindca decizii imediate sunt necesare pentru a putea castiga luptele.

Jocul are in total 20 de misiuni pe unele dintre cele mai importante fronturi din cel de-al Doilea Razboi Mondial. Vei putea alege dintre 25 de avioane diferite fie ele Americane, Britanice sau Rusesti. De asemenea vei avea posibilitatea sa iti imbunatatesti avioanele dupa fiecare misiune. Imbunatatirile le vei primi in functie de performanta obtinuta in misiunea precedenta.

Trasaturi Combat Wings: The Great Battles of World War II:

Repetabilitate. Jocul este conceput in asa fel incat sa fie amuzant nu doar prima oara cand pui mana pe el. Gameplay-ul jocului aduce aminte de vechile jocuri arcade dar este mult imbunatatit cu un motor grafic nou si cu fizica realista. Jocul este usor de invatat dar destul de dificil de jucat la un nivel inalt.

Autenticitate. Toate modelele avionelor pe care puteti pune mana in acest joc sunt copii fidele ale avioanelor originale folosite de fortele aliate, Rusia si Germania in timpul celui de-al doilea razboi mondial. De asemenea toate bataliile aeriene sunt fidele istoriei celui de-al doilea razboi mondial.

Perspectiva. Desi jocule este centrat in jurul acestor masinarii zburatoare, Combat Wings: The Great Battle of World War II nu este un simulator de avioane clasic dar mai degraba aduce aminte de stilul jocurilor arcade cu care am copilarit. Avionul vostru il veti vedea din spate, nu din cabina ca si in cazul simulatoarelor.

Dinamic. Acest joc este incredibil de amuzant si luptele sunt foarte dinamice cu diferite obiective si tinte interesante care trebuie distruse in timp record. Oricare lupta din acest joc va combina elemente de lupta avion la avion, misiuni de escortat si asalt terestru.

Moduri. Acest joc va avea un mod cooperativ split-screen pentru console, un mod single player in care veti putea participa la toate luptele din Al Doilea Razboi Mondial, modul Free Flight in care puteti zbura liber fara inamici, modul Dogfight in care puteti provoca un prieten la duel aerian si multe altele.

Screenshots Combat Wings: The Great Battles of World War II:
Combat Wings: Great Battle of World War 2 Combat Wings: Great Battle of World War 2 Combat Wings: Great Battle of World War 2 Combat Wings: Great Battle of World War 2
Combat Wings: Great Battle of World War 2 Combat Wings: Great Battle of World War 2 Combat Wings: Great Battle of World War 2 Combat Wings: Great Battle of World War 2
Trailer Combat Wings: The Great Battles of World War II: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)