Jocuri Noi

Core Blaze, joc de actiune cu Unreal Engine 3.

Scris de Calin
Joi, 27 Octombrie 2011 10:50

Core BlazeCompania americana de jocuri Gamania Digital Entertainment Group a lucrat din 2010 la un nou joc de actiune online bazat pe motorul grafic Unreal Engine 3, numit Core Blaze. Cei care nu stiu ce este un action MMORPG, s-ar putea sa fi jucat deja acest gen de joc daca ar fi incercat Vindictus. Desi Core Blaze face parte din acelasi gen, va avea aspecte diferite de jocurile deja existente.

Aspectele noi din Core Blaze.

In primul rand, Core Blaze nu va avea nici un clasa anume, deci fiecare jucator isi va putea alege drumul in lume antrenandu-se in arma s-a preferata. Astfel, combinatiile de tipuri de personaje creste din ce in ce mai mult, nu vei mai avea un barbat cu o sabie uriasa sau o femeie cu scut si sabie mica, noul mod iti va oferi mult mai multa libertate.

Libertate. Acesta este cuvantul la care reprezentantii Gamania s-au referit de cele mai multe ori cand am decris jocul lor. Un alt aspect al jocului care descrie nivelul ridicat de liberatate este modul in care lumea se schimba. Vei putea merge dimineata intr-o anumita locatie si sa te intorci seara ca sa gasesti ca s-au schimbat anumite locuri. Acest lucru va reduce din singura experienta impartita de toti jucatorii.

Realismul si fizica impresionanta a acestui joc este un alt aspect care face din Core Blaze unul din cele mai anticipate jocuri ale anului. Desi initial jocul a fost anuntat spre finalul acestui an, sansele sunt sa treaca ceva vreme pana cand Core Blaze va intra in testarile Beta. De altfel, intr-un anunt, reprezentantii au afirmat ca testarile in masa vor incepe in al treilea trimestru al anului viitor.

Libertatea sa schimbi intre toate tipurile de arma din joc ofera si mai multa liberatate jucatorilor, astfel nimeni nu va trebui sa sufere din cauza primei alegeri facute in joc. Deseori se intampla ca jucatorii sa creeze zeci de personaje noi doar pentru a experimenta toate partile jocului. Acest sistem a fost creat pentru a combate aceastea problema.

Cu toate ca Core Blaze este un joc bazat foarte mult pe munca in echipa, realizarile individuale conteaza foarte mult, fiindca fiecare jucator va fi clasificat si premiat in functie de realizarile sale pe parcursul unui nivel. Fiindca face parte din modul Action mmorpg, Core Blaze nu va avea uriasa problema de colectat resurse perioade lungi de timp.

Cat despre bataie, tipul armei folosite, obiectele din jurul tau si chiar si vremea joaca roluri importante in stilul personal de joc.

Core Blaze nu va avea clase, ci tipuri de luptatori.

Cand spuns tipuri de luptatori ma refer la stilul ales de fiecare in momentul in care acesta decide care arma i se potriveste cel mai bine. Sunt patru tipuri principale de arme in Core Blaze, iar jucatorul nu este limiat la una sau doua. Daca se simte confortabil, poate deveni expert in toate cele patru tipuri, oferind o gama larga de utilitati echipei sale.

Un alt aspect al jocului este lipsa arhetipului de magician/vindecator . Acum nu va mai fi nimeni sa iti pazeasca spatele, deci daca folosesti un scut, ai face bine sa inveti sa il folosesti in toate conditiile. Cele patru tipuri principale de arme sunt:

Scut si sabieSabie si scut. Daca ati mai jucat astfel de jocuri veti sti ca stilul sabie cu scut este stilul cel mai stabil, care ofera atat capabilitati ofensive cat si defensive. Acest gen de arme sunt ideale pentru incepatori, care nu si-au dezvoltat inca reflexele si se pot folosi de scut.Doua sabiiDoua sabii. Jucatorii care prefera doua sabii sunt cei care au mai avut parte de jocuri de acest gen si sunt siguri pe talentele lor de a evita atacurile directe si evidente, urmand sa contra-atace cu lovituri rapide si continue.Sabie mareSabia mare.
Desi un mod mai lent de a ataca decat cel cu doua sabii mai mici, sabia mare ofera atacuri mult mai largi si mai dureroase. Acest tip de jucator este tipul care trebuie aruncat in fata inamicului pentru a distrage atentia. Desi este puternic ofensiv cel care foloseste sabia mare, grija este necesara.Arcul lungArcul lung. Un partener in spate, care sa se ocupe de adversari de la distanta este ceva indispensabil. Desi arcasul este foarte capabil sa distruga inamici, daca se gaseste singur in primele randuri ale bataii, va avea probleme majore. Totusi, arcul lung este arma perfecta pentru a distruge bossii pana cand ceilalti 3 se ocupa sa ii distraga atentia.

Munca in echipa si decesele:

Munca de echipa in Core Blaze nu se refera doar la bataie. De multe ori, mediile inconjuratoare si chiar vremea pot sa iti creeze probleme. Un mod in care partenerii de echipa de pot ajuta este prin stabilizarea unei scari subdrede pana cand tu ajungi sus. Iar cand tu ajungi sus, va fi randul tau sa tii de scara sa nu cada. Iar daca vei fi strapuns de o sageata pe scara, vei cadea liber spre moarte.

Screenshots Core Blaze:
Core Blaze Core Blaze Core Blaze Core Blaze
Core Blaze Core Blaze Core Blaze Core Blaze
Trailer Core Blze: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)