Jocuri Noi

Counter Strike: Global Offensive

Scris de Calin
Miercuri, 27 Iunie 2012 09:26

Counter Strike Global OffensiveDupa mai bine de 12 ani de succes, franciza Counter Strike este pregatita sa duca totul la un nou nivel. Counter Strike Global offensive va fi un joc independent, fara vreo legatura cu platforma Half Life pe care a fost construit modul original, sau Counter Strike Source care functiona prin Half Life 2.

Despre CS: Global Offensive:

Counter Strike Global Offensive este creat de Valve, aceasi firma care a adus Half Life in primul rand, dar de data aceasta in cooperare cu cei de la Hidden Path Entertainment. Printre imbunatatirile ce se observa imediat din filmarile de la E3 din 2012 putem observa grafica, noile arme si imbunatatiri aduse hartilor, dar acestea sunt doar cele vizibile.

Valve a adus o serie de noi trasaturi cheie la acest joc. In primul rand jocul va functiona prin Steam si va avea o platforma online stabila prin care se vor putea crea usor jocuri si se vor putea sustine competitii. De asemena jocul va avea match-ranking si matchmaking. Aceasta inseamna ca scorul si nivelul vostru va fi salvat iar data viitoare cand veti cauta un joc veti fi plasati cu jucatori de acelasi nivel.

Un alt aspect nou al acestui joc este extinderea francizei pe diferitele paltforme. Counter Strike Global Offensive va putea fi jucat in acelasi timp de jucatori de PC, Mac si consolele generatiei urmatoare.

Conform Valve, jocul va fi lansat in 2012, inital fiind estimata o data de lansare in prima jumatate a anului. Lansarea jocului la finele lunii august acum pare a fi varianta cea mai probabila.

Screenshots Counter Strike: Global Offensive
Counter Strike Global Offensive Aztec Counter Strike Global Offensive DE Dust Counter Strike Global Offensive Warehouse Counter Strike Global Offensive Dust 2
Counter Strike Global Offensive Flamethrower Counter Strike Global Offensive Counter Strike Global Offensive Counter Strike Global Offensive
Trailer Counter Strike: Global Offensive 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)