Jocuri Noi

Crysis 2

Scris de Caesar
Vineri, 07 Mai 2010 13:03

crysis-2-eaSecatuita de dezastre si calamitati naturale, lumea si societatea se afla pe marginea prapastiei, la doar cativa pasi de decaderea totala. Mai mult, extraterestrii s-au intors, impreuna cu o armata pregatita pentru invazia totala si distrugerea definitiva a rasei umane.

Pentru inceput, ei vor incerca sa cucereasca cel ami important oras al planetei, New York. De la aceasta premiza porneste Crysis 2, un joc de actiune FPS dezvoltat de studiourile Crytek si publicat de Electronic Arts pentru cele ami importante platforme de gaming existente la ora actuala.

Revenind la joc, asa cum odata cu Crysis, producatorii au fixat noi standarde grafice in lumea jocurilor, Crysis 2 promite sa se ridice cel putin la acelasi nivel daca nu si mai sus, oferind imagini de exceptie a unuia dintre cele mai populate orase ale pamantului. Un new York insa devastat, in haos, cu strazile in ruina. Un New York asa cum nu l-ai vazut si nici nu ti-l inchipuiai pana acum!

Cireasa de pe tort, este furnizata insa de catre cei de la Crytek UK, renumitul studio de creatie pentru shooterele multiplayer, care ne promite sa reinventeze genul, aplicand in Crysis 2 tehnologia dinamica Nanosuit 2 care le va oferi jucatorilor practic posibilitati nelimitate de a participa la bataliile in retea. Pregatiti-va asadar pentru o experienta unica. Personal, am inceput sa numar secundele pana la lansarea oficiala a Crysis 2 care se va petrece in octombrie 2010.

Trailer Crysis 2 :


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)