Jocuri Noi

Deux Ex: Human Revolution

Scris de Calin
Miercuri, 24 August 2011 10:46
Deus Ex Human RevolutionDeus Ex, Human Revolution isi are locul intr-un viitor in care tehnologia a ajuns in punctul in care oamenii pot fi modificati si chiar imbunatatiti prin biotehnologie. In acest capitol din povestea Deus Ex joci rolul lui Adam Jensen, un fost specialist SWAT , ales special de catre una din cele mai mari firme de biotehnologie din America in scopul apararii nationale.

Despre Deus Ex: Human Revolution.

Odata ales si modificat, slujba ta ca si Adam este sa aperi cu propria viata secretele companiei si membri pivotali ai companiei. Totul se schimba cu un atac surpriza asupra companiei care distruge toata munca si aproape toti cercetatorii aflati la locul incidentului. Tot ce stiai pana in prezent despre companie si industria aceasta se va schimba.

Ranit grav in acel incident, urmeaza sa fii imbunatatit cu parti mecanice . In urma recuperarii vei fi nevoit sa afli ce s-a intamplat si cine a fost in spatele acestui dezastru. In timp ce noile tehnologie creeaza super-oameni, soldati speciali si atleti de neintrecut, cineva vrea sa controleze directia in care se indreapta lumea. Rolul tau ca Adam Jensen este sa descoperi cine se afla in spatele cortinei.

Deus Ex: Human Revolution, trasaturile jocului:

Intr-un timp cu mari conspiratii si uriase avansuri tehnologice, te vei afla in controlul unui individ cu un corp imbunatatit cu parti mecanice. Lumea este divizata intre cei care isi permit si sustin noua tehnologie si cei care cred ca totul se va distruge cu modificarea fiecarei persoane.

Deux Ex: Human Revolution combina perfect un gameplay plin de actiune cu un stil dinamic de role-playing. Luptele sunt construite ca o combinatie perfecta de lupta in spatiu restrans si shooter, in acelasi timp oferind o gama larga de abilitati provenite din imbunatatirile corporale ale lui Adam. Numarul mare de arme disponibile in Deux Ex adauga la actiunea constanta a jocului.

Abilitatile lui Adam nu au legatura doar cu felul si puterea cu care se lupta. Abilitati sociale, de hacking si tactice, toate te vor ajuta sa iti indeplinesti slujba. Evolutia personajului va depinde in intregime de jucator, acesta personalizand personajul principal dupa bunul plac.

Firul narativ din Deus Ex nu este liniar, astfel, actiunea se va petrece in functie de alegerile care le faci. Nu esti nevoit sa treci printr-o camera cu inamici, daca poti deschide o usa cu ajutorul abilitatilor de hacking. Folositi-va ingeniozitatea si creati propriul stil de joc si veti avea un succes extraordinar.


Screenshots Deus Ex: Human Revolution:
Deus Ex Human Revolution Deus Ex Human Revolution Deus Ex Human Revolution Deus Ex Human Revolution
Deus Ex Human Revolution Deus Ex Human Revolution Deus Ex Human Revolution Deus Ex Human Revolution

Trailer Deus Ex: Human Revolution: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)