Jocuri Noi

Diablo 3, curand in Beta.

Marţi, 09 August 2011 09:07

Diablo 3 BetaTestarile beta pentru probabil cel mai anticipat joc al acestui an, Diablo 3 sunt inca programate pentru trimestrul trei al acestui an. In urma unei conferinte Blizzard Activision cu investitorii, directorul companiei Mike Morhaime a declarat ca inca vor sa lanseze beta in trimestrul trei si jocul pana la sfarsitul anului.


Cele mai recente informatii in legatura cu Diablo 3 aduc atat noutati cat si schimbari in sistemele deja existente in joc. Noul sistem de licitatii implementat in Diablo 3 va functiona aproximativ ca si cel din World Of Warcraft, dar va avea doua variante, prima va lasa jucatorii sa vanda si sa cumpere obiecte prin intermediul casei de licitatii din platforma battle.net incorporata in joc pe gold, dar impreuna cu acest sistem va functiona si o casa de licitatii pe bani adevarati.

Testarile BETA pentru Diablo 3 sunt inca programate pentru trimestrul trei si va fi menit sa testeze noile sisteme ale jocului cat si capacitatea serverelor dedicate acestui joc. Conform informatiilor primite de la Jay Wilson, designerul principal al jocului, varianta BETA a jocului va fi aproximativ scurta si aproape neslefuita, nu ca si varianta BETA de la StarCraft 2 care a fost lansata aproape perfect, modificari multe nefiind adoptate pentru lansarea oficiala a jocului.

Casa de licitatii pe bani adevarati:

Real Money Auction House va da oportunitea jucatorilor de a vinde pe bani adevarati comorile gasite in joc. Banii castigati prin intermediul acestor licitatii vor fi transferati intr-un cont pe battle.net care vor putea fi folositi la achizitia obiectelor din Blizzard Store. De aici veti putea cumpara multe obiecte, cum ar fi mouse paduri, tricouri sau chiar jocuri.

Poze - sistemul de licitatii:
Diablo 3 Auction House Diablo 3 Auction House Diablo 3 Auction House Diablo 3 Auction House

Sistemul de Rune:

Unul din sistemele in plin curs de modificare este sistemul runelor. Runele in Diablo 3 functioneaza cu totul altfel decat functionau in Diablo 2 , unde runele erau atasate obiectelor pentru a fi imbunatatite. In Diablo III runele vor fi atasate abilitatilor, acestea modificandu-si atributele sau chiar complet modul de functionare in functie de runa atasata. Pana recent sistemul functiona astfel: existau cinci tipuri de rune, crimson, indigo, obsidian, golden si alabaster, fiecare modificand orice abilitate intr-un anumit mod.

Astfel, fiecare magie avea sase moduri de functionare, unul standard si cinci speciale in functie de rune. In noul sistem de rune, nu veti mai primi runele in functie de clasificarea de mai sus, ci veti primi o runa fara proprietati, dar care va primi anumite proprietati odata ce runa va fi aplicata unei magii. Acest sistem este mult mai aleator decar cel precedent, de aceea a creeat multa zarva pe battle.net in ultima saptamana. Acest sistem nu este definitiv, producatorul jocului Jay Wilson afirmand ca daca noul sistem nu va fi adecvat pentru Diablo 3, va fi modificat sau se va reveni la cel precedent.

Testarile BETA pentru Diablo 3:

In varianta beta a jocului, veti putea juca toate cele cinci clase ale jocului, Barbarian, prea bine cunoscut din Diablo 2, un luptator masiv care prefera sa lupte cu o arma in fiecare mana, Witch Doctor, clasa care a inlocuit necromantul din Diablo 2, un vrajitor ciudat care foloseste puteri asupra mintii si mortilor pentru a-si teroriza si distruge inamicii, Wizard, asemanator clasei sorceress din D2, face parte din tipul vrajitorilor care foloseste abilitati elementale si magice, Monk, un luptator agil si disciplinat, specializat in lupta corp la corp, cu arme scurte (fist-weapons, asemanator asasinei din D2) si sulite si nu in ultimul rand, Demon Hunter , o luptatoare specializata in arme la distanga cum ar fi arbaletele.

Un aspect foarte diferit fata de Diablo 3 este sistemul resurselor. In Diablo 2 toate clasele foloseau mana pentru a-si folosi magiile si abilitatile. In D3, toate clasele au o resursa diferita. Barbarul foloseste rage, witch doctor foloseste sistemul traditional de mana, monk-ul foloseste puterile spiritului, wizard foloseste arcane power , asemanatoare manei dar cu cateva modificari iar Demon Hunter foloseste doua resurse, hatred si discipline, una fiind folosita pentru a folosi magiile demonice in timp ce cealalta scoate in evidenta disciplina dobandita prin antrenament a acestor luptatori.

Testul beta a fost anuntat sa fie scurt, aproximativ o treime din actul I al jocului si nu va testa toate abilitatile si sistemele, fiind menit sa tessteze in mod special serverele si unele sisteme deja introduse in joc. Beta-ul se va termina dupa ce veti infrange un vechi adversar din Diablo 1, The Skeleton King, sau King Leoric cum era cunoscut cand era inca in viata.

Diablo 3 este inca programat sa fie lansat in acest an, iar testul beta in acest trimestru, pana in prezent nefiind anuntate datele atat pentru beta cat pentru lansarea oficiala. Diablo 3 va putea fi jucat in aceasta luna la Gamescom care va avea loc intre 17-21 si la Blizzcon din luna Octombrie.


Diablo 3 Screenshots:
Diablo 3, battle.net Diablo 3, battle.net Diablo 3, battle.net Diablo 3, battle.net


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)