Jocuri Noi

Diablo III in testarile Beta.

Scris de Calin
Joi, 22 Septembrie 2011 09:02

Diablo III Beta.In urma cu doua zile, Blizzard a pornit testarile Beta pentru Diablo III in Statele Unite urmate de deschiderea serverelor Europene cu o zi dupa. Perioada de testare nu a fost anuntata de cei de la Blizzard, acestia afirmand ca data de incheiere a testarilor va fi anuntata ulterior, spre sfarsitul acestora. Invitatiile pentru testarile beta vor avea loc in diverse perioade pe parcursul testarilor.

Despre Diablo III beta.

Testarile beta pentru D3 vor rula pentru o perioada nedeterminata, dar ne putem astepta la o perioada relativ scurta de test, in care Blizzard vor testa reactia jucatorilor la mecanicile de baza ale jocului si vor stresa serverele pentru a testa capacitatea maxima a acestora pentru ca lansarea jocului sa decurga fara probleme.

Pana in prezent, singurele invitatii oferite de cei de la Blizzard au fost facute pe baza de noroc prin intermediul optiunii opt-in din contul de battle.net. Reprezentantii Blizzard au afirmat in schimb ca diferite metode de obtinere a invitatiilor pentru beta vor avea loc in viitorul apropiat, fie acestea invitatii gratuite oferite marilor situri de jocuri fie concursuri speciale din partea companiei.

Continutul versiunii Beta.

Pe parcursul testarilor beta, jucatorii vor avea ocazia sa incerce toate cele cinci clase, barbarian, witch doctor, wizard, monk si demon hunter pana la nivelul 13 al jocului. In acest interval jucatorii vor avea acces la o mica parte din abilitatile fiecarei clase, dar numai varianta standard, adica ne-modificata de rune.

Conform anunturilor Blizzard, runele vor fi disponibile doar din actul 2 al jocului. Cum varianta Beta a acestui joc acopera doar prima treime a primului act, adica pana la intalnirea cu regele schelet Leoric, nu veti avea ocazia sa folositi rune sau nici chiar pietre pretioase.

Pe langa mecanicile de baza ale jocului, in Diablo 3 beta jucatorii vor putea folosi serviciile de multiplayer incluse in battle.net cu ar fi, cautarea de co-echipieri sau casa de licitatii, unde jucatorii au acces la o piata de desfacere pentru orice obiect din joc. Deasemena unul din artizanii din D3 va juca un rol mic in beta, fierarul (Blacksmith). La acesta veti putea construi noi obiecte, armuri si arme din piesele obtinute prin distrugerea obiectelor magice cu ajutorul unui nou obiect, Nephalem Cube.

Cei care doresc sa faca parte la testarile beta ar face bine sa fie atenti la pagina oficiala Blizzard, unde oportunitati si promotii de obtinere a invitatiilor vor fi oferite pe parcursul testului. Cei care nu tin neaparat sa joace dar sunt interesati de evolutia jocului pot viziona filme la calitate excelenta pe canalul de youtube ForceSC2strategy.

Cat despre data de lansare a acestui joc, o vom pune in cuvintele celor de la Blizzard, Cand va fi gata..

Gameplay Diablo III Beta: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)