Jocuri Noi

Diablo III in urma conventiei Blizzcon 2011.

Scris de Calin
Miercuri, 26 Octombrie 2011 07:46

Diablo III Cu ocazia celei mai mari conventii Blizzard a anului, Blizzcon 2011 care a avut loc la Anaheim, producatorii jocului si creatorii povestii din spatele acestuia au stat la discutii cu fanii pentru a le explica cate ceva despre univers si ce urmeaza sa se intample in Diablo 3. Desi lansarea jocului a fost mutate pe anul


Diablo III discutat la Blizzcon 2011:

Cum este traditia la Blizzcon, conventia a inceput cu un discurs al directorului companiei Mike Morhaime, urmata de prezentarea noului cinematic din Diablo III intitulat Black Soulstone. Echipa Blizzard care se ocupa de editarea filmelor a afirmat ca adevaratul nume al acestui film nu poate fi oferit publicului fiindca ar strica experienta finala a jucatorului. De altfel, toate intrebarile importante au fost evitate cu aceasta scuza. Majoritatea fanilor adevarati ai seriei nici nu vor sa afle, ci sa o simta pe pielea lor.

Diablo III la aceasta editie a conventiei a fost discutat in mai multe panouri. Echipa muzicala a companiei a venit pe scena sa dezvaluie modul in care acestia au cautat, editat sau chiar cules sunete din lumea reala. La acelasi panou, chitaristul care lucreaza la acest proiect a prezentat o parte din piesele ce le vom auzi in joc. In acel moment, toata lumea a realizat cat de memorabilia este muzica universului Diablo.

Chris Metzen, geniul din spatele povestilor a urcat pe scena impreuna cu partenerii sai sa explice ce va fi nou in lumea Diablo in jocul nou, dar si ce s-a schimbat in poveste pentru ca lucrurile sa capete sens. Cateva detalii au fost modificate doar, cum ar fi faptul ca Aidan, fiul Regelui Leoric a luat rolul eroului din Diablo 1 care a fost posedat de Diablo si unele detalii despre felul in care a fost nascut universul si lumea Sanctuary.

Personaje importante din Story mode:

LeahLeah este un personaj important in aceasta poveste, in fond fiind chiar naratorul acestui joc. Leah este fiica vrajitoarei Adria, intalnita in Diablo 1 care a fost crescuta de unchiul ei Deckard Cain, ultimul vrajitor al clanului Horadrim. Aceasta fata este o fire foarte curioasa, aspect care o duce in fel de fel de problem pe parcursul jocului, chiar avand ocazia sa dea ochii cu unul din Lesser Evils, Azmodan.

Deckard CainIn trailerul cinematic prezentat la inceputul conventiei, Leah se afla intr-o incapere intunecata incarcand sa afle misterele demonilor si in special a invaziei cand liderul demonilor, Azmodan ii intra in ganduri. In mintea fetei se desfasoara un scenario oribil, aratand valurile nesfarsite de demoni care pornesc din Muntele Arreat, unde ingerul Tyrael a distrus uriasul cristal numit The Worldstone. Ghilimelele le-am folosit fiindca acel cristal nu poate fi distrus, ci doar pare astfel. Acesta nu poate fi distrus fiindca este insusi inima creatiei, lucru care il face foarte important atat pentru ingeri cat si pentru demoni.

Demonii din Diablo III:

Conform povestii Diablo, iadul era condus de 7 mari demoni, The Prime Evils, Mephisto, Diablo si Baal, urmati de alti 4 demoni numiti The Lesser Evils, reprezentati de Andariel, Duriel, Belial si Azmodan. Dupa cum stim, Andariel si Duriel au fost invinsi in Diablo 2, astfel ramanand doar:

Belial - Lord of LiesBelial Lord of Lies: Acest demon cu o putere incredibila a ramas cu fratele sau Azmodan in iad dupa cei 3 au fost exilati iar Andariel si Duriel i-au urmat. In urma exilului, cei doi demoni ramasi au provocat un razboi civil. Belial este un demon unic, nefiind foarte direct. Acesta foloseste minciuni si inselaciune pentru a obtine ce doreste. Veti intalni acest demon in jurul orasului Caldeum, corupt de catre acesta.

Azmodan - Lord of SinAzmodan Lord of Sin: Demonul pacatelor, Azmodan este seful iadului in urma exilului fratilor sai. Timp de 300 de ani acesta a avut timp sa isi creasca o armata uriasa pentru a invada lumea Sanctuary. Azmodan este mult mai frontal decat fratele sau. Acesta in loc sa actioneze pe ascuns, anuntata toata lumea de planurile lui, astfel incat acestia sa incerce sa il atace. Motivul invaziei lui Azmodan este simplu, sa puna mana pe The Black Soulstone, piata care il poate invinge pe el, pe fratele sau si chiar tot iadul.

Ingerii din Diablo III:

Pana acum, in jocurile Diablo am auzit de doar 2 ingeri, Tyral, protectorul oamenilor si Izual, ingerul corupt care a ajutat pe cei 3 frati, Mephisto, Diablo si Baal sa isi foloseasca soulstone-urile pentru a capata putere.

Cartile The Sin War a intrat putin in detalii despre ingerii din universul Diablo iar acum la Blizzcon au intrat putin in detalii si chiar au aratat poze cu acestia. Ingerii sunt condusi de Consiliul Angiris, care este reprezentat de 5 ingeri:

TyraelTyrael Angel of Justice acesta initial a fost impotriva oamenilor, dar parerea lui a fost schimbata in cartile Sin War.AurielAuriel Angel of Hope Auriel este ingerul pasnic, cea care tine grupul cu mult personalitati puternice impreuna.MalthaelMalhael Angel of Wisdom este ingerul care credea ca stie tot despre univers, ingeri si demoni, dar odata cu aparitia oamenilor, care nu trebuiau sa existe, a innebunit.ImperiusImperius Angel of Valor acesta este membrul consiliului care intotdeauna a avut ceva rau de spus despre oameni si vrea sa ii distruga fiindca au in ei urme demonice.ItherealItherael Angel of Fate
Itherael este ingerul care vede trecutul si viitorul atat al ingerilor cat si al demonilor, dar un lucru il deranjeaza, oamenii. Acesta nu poate vedea in viitorul oamenilor fiindca acestia nu erau meniti sa existe.

Multe alte informatii au fost dezvaluite de cei de la Blizzard. Cei care au avut tichet de Blizzcon pot vizualiza aceste panouri pe pagina Blizzcon, cei care nu au acces la tichete le pot urmari online pe Youtube.

Diablo III poze ingame:
Diablo III Diablo III Diablo IIIDiablo III
Diablo III Diablo III Diablo III Diablo III
The Black Soulstone Trailer: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)