Jocuri Noi

Dota 2 va fi gratuit.

Scris de Calin
Luni, 04 Iunie 2012 08:31

Dota 2 Ingame StoreValve, producatorul jocului Dota 2 a anuntat recent ca remake-ul dupa celebrul mod de Warcraft 3, Defense of the Ancients va fi gratuit. Dupa aproximativ un an de la aparitia acestuia in competitia The International si dupa zeci de patch-uri si noi eroi adaugati, a fost anuntat ca jocul nu va terbui cumparat, acesta fiind gratuity pe Steam.

Dota 2 Free To Play model:

Avand in vedere evolutia jocurilor in ultima perioada, nu putem spune ca suntem surprinsi ca Valve a adoptat modul de joc Free to Play. Acest model de jocuri isi are originea in jocurile asiatice care ofereau un serviciu gratuit fanilor, dar oferind in acelasi timp si servicii aditionale prin schimb monetar.

In cele mai multe cazuri aceste jocuri ofera magazine ingame prin care jucatorii pot achizitiona un numar mare de obiecte, de cele mai multe ori cosmetice. Acelasi model a fost adoptat si de catre Valve care au creat un model unic de personalizare a jocului contra cost.

Prin Dota 2 Ingame Store jucatorii isi pot cumpara, imbracaminte, accesorii si alte obiecte cosmetice pentru eroii lor. Un exemplu ar fi un topor nou pentru Axe, un toiag nou pentru Witch Doctor sau chiar si o forma a capului pentru Faceless Void.

O alta trasatura unica a magazinului ingame din Dota 2 este posibilitatea de a crea modificarile pentru eroi. Valve incurajaza aspirantii modelarii grafice oferindu-le o piata de desfacere pentru produsele lor. Acestia le ofera tinerilor talentati oportunitatea de a obtine bani din pasiunea lor pentru jocuri.

IceFrog, creatorul jocului si cel care a avut cel mai mare impact in primul DOTA a anuntat astfel: Lansarea magazinului online Dota Store face parte din ultimele eforturi inainte de lansarea oficiala a jocului. De asemenea acesta a afirmat ca Fiind conceput jocul dupa modelul free-to-play, dorim ca jucatorii sa beneficieze de posibilitatea de a alege ei insusi cat de mult vor sa investeasca in joc.

Poze Dota 2 Ingame Store:

Dota 2 magazin online Dota 2 gratuit Dota 2 Free to play Dota 2 ingame store


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)