Jocuri Noi

Dragon Age II: Legacy

Luni, 08 August 2011 09:07
Dragon Age II: LegacyDragon Age II : Legacy este primul expansion pentru al doilea titul din seria Dragon Age. Dragon Age 2 a fost lansat pe piata in luna martie a acestui an, deci este surprinzator ca prima aditiei sa vina la doar patru luni de lansare.

Prima parte a acestui joc, Dragon Age Origins a avut si ea parte de o aditie majora la joc si multe componente downloadabile. In orice caz, Dragon Age II: Legacy a fost lansat in data de 26 iulie a acestui an si exploreaza jocul din perspectiva lui Hawke inainte ca personajul tau sa se fi nascut in aceasta lume.

Timpul de joc castigact cu aceasta aditie este de cel mult doua ore cu cateva momente care ies in evidenta in timpul jocului. Dragon Age 2 Legacy te va scoate din vechile medii din primul joc si te va duce prin noi aventuri in noi zone cum ar fi o arena in desert si prin piscurile muntoase unde lunetistii piticilor iti vor urmari fiecare miscare.

Gameplay:

Mecanica luptei din Dragon Age 2 este captivanta, intalnind scenarii dinamice care te vor tine in suspans. Desi aceste momente sunt trecatoare in urma carora vei fi nevoit sa iti revii la ritmul de a apasa doua butoane, bataile nu devin niciodata monotone, un pas rapid fiind pastrat pe intreaga durata a jocului. Vei putea fi condus in capcane de inamici care aparent fug de tine, dar nu te speria, aceasta nu va fi cu nimic mai dificil decat o lupta normala, dar va da putina aroma jocului.

Povestea:

Povestea care leaga toata actiunea este in regula dar nu are nici un moment care sa o faca cu adevarat iesita din comun. Cum am mentionat inainte, povestea are legatura cu personajul Hawke si cunostinelor lui.

In timpul jocului vei afla multe despre Hawke si tatal lui care a avut un impact major asupra acestui taram si asupra trecutului.Vei intalni anumite persoanje dealungul povestii, cum ar fi un ghid pe nume Larius care apare din cand in cand sa iti ofere bucatele de intelepciune.

Ultima lupta a jocului putea fi ceva interesant, dar din pacate este doar o lupta plina de probleme atat tehnice cat si de concept. Aceasta lupta te va forta sa detii un control strict asupra tuturor membrilor din grupul tau in timp ce ei vor refuza sa faca ce vrei tu.

La sfarsitul jocului vei avea parte de un moment de nostalgie, daca intr-adevar ai trecut si prin jocurile precedente dar fiindca jocului nu are o anumita consistenta pe parcursul jocului acest moment nu va fi tot ce putea fi.

Dragon Age II: Legacy este un expansion pack ce merita jucat si poate fi cumparat la pretul de 9.99 $.Screenshots Dragon Age II: Legacy:

Dragon Age II: Legacy Dragon Age II: Legacy Dragon Age II: Legacy Dragon Age II: Legacy


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)