Jocuri Noi

E3 2010: Splatterhouse

Scris de Caesar
Joi, 03 Iunie 2010 08:58
SplatterhouseLa doi ani distanta de la anuntarea sa, avem sansa sa descoperim cu adevarat ceea ce inseamna Splatterhouse, un joc de actiune care suscita un interes deosebit in randurile gamerilor, incercand sa reanime o franciza arcade de renume.

La doua decenii distanta, violenta si varsarea de sange nu mai reprezinta o noutate pentru niciun gamer din zilele noastre. Cei mai batrani insa, isi amintesc probabil de impactul pe care un astfel de joc il putea avea asupra publicului in 1990.

Povestea de baza este urmatoarea: Un batran si nebun om de stiinta ce locuieste intr-o vila bantuita si care o rapeste pe prietena adolescentului Rick caruia nu-i mai ramane nimic de facut decat sa se infrunte cu miile de demoni din resedinta respectiva pentru a o salva. La fel ca in jocul original, in versiunea prezenta a Splatterhouse, eroul va dobandi o masca de hochei vrajita care il va intoarce pe dos, transformandu-l intr-un criminal in serie. In schimb sa omoare adolescenti fara aparare precum predecesorii sai purattori de masca, Rick se va rezuma la uciderea monstrilor care-i ies in cale. Masca ii vorbeste, fiindu-i ca si o companie pe tot parcursul jocului. Pornind la drum din catacombele subterane ale resedintei omului de stiinta, Rick va fi nevoit sa gaseasca o cale pentru a urca la nivelele superioare, unde isi va gasi (sau nu) iubita. Un joc oarecum liniar, in care eroul un va avea altceva de facut decat sa alerge dintr-o camera in alta, sa ucida monstri pentru a putea accede la nivelul urmator.

Toate uneltele pe care Rick le folosea in urma cu 20 de ani pentru a masacra creaturile intunericului se vor reintoarce si in versiunea moderna Splatterhouse, arsenalul fiind extrem de vast si incluzand obiecte pe care eroul le va gasi in drumul sau printre camerele labirintice ale casei. Evident, nivelul de teroare va fi maxim, creatorii asigurandu-se ca jucatorii insetati de sange nu vor duce lipsa acestui element nelipsit jocurilor de actiune. Si asta pentru ca Rick nu va face deloc economie, varsand oceane de sange care va va izbi din cand in cand ecranele monitoarelor. Si nu numai victimele eroului vor fi cele care varsa sange, insusi Rick suferind pe masura ce creaturile il vor rani.

In caz ca v-am facut pofta, va amintesc ca Splatterhouse va fi lansat in a doua parte a acestui an si, ca o curiozitate pentru fanii jocului, versiunea finala va contine si cele trei titluri originale Splatterhouse, acestea putand fi deblocate din interfata de start. In fine, Splatterhouse 2010 va fi distribuit de catre Namco Bandai Games pentru Playstation 3 si Xbox360 si va fi exclusiv destinat modului single player.

Screenshots Splatterhouse:


Splatterhouss screenshot Splatterhouse ps3 Splatterhouss Splatterhouse-4 Splatterhouss-5 Splatterhouse-6 Splatterhouss-7 Splatterhouse-8

Trailer Splatterhouse:

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)