Jocuri Noi

Eroii din Dota2.

Scris de Calin
Joi, 22 Septembrie 2011 09:16

Eroii din Dota 2In urma campionatului The International, organizat cu ocazia conventiei Gamescom 2011 din Cologne, Germania, cei de la Valve au anuntat ca Dota 2 va intra in beta in urmatoarele saptamani. Pentru a va pregati pentru lansarea iminanta a acestui joc, am decis sa facem o lista cu eroii care au facut pana acum trecerea din jocul original in Dota2.


Avand in vedere ca Dota2 este o copie aproximativ exacta a modului original creat pentru jocul Warcraft III, aceleasi mecanici de baza se aplica. Eroii din Dota 2 vor fi impartiti in trei clase principale, Strenght, Intelligence si Agilty.

Tipruile de eroi in Dota2.

Aceste trei caracteristici primare ale eroilor, in general dau si un rol fiecaruia dintre ei. In general, eroii de strenght sunt durabili si sunt folositi pentru a absoarbe abilitatile adversarilor, sau a tanka, cum este mai bine cunoscut acest fenomen. Caracteristica agility creste puterea de atac a eroilor de agilty, astfel eroi de Agi sunt de regula folosi ca si carry, rolul jucatoruli care va prelua controlul asupra jocului spre sfarsitul jocului si gankeri, eroi care sunt folositi pentru a surprinde echipa adversa si a rasturna jocul prin atacuri surpriza.
Vom prezenta in continuare primii 47 de eroi care au facut trecerea la Dota2.

Eroii de strenght:

Axe1.Axe este un erou care indeplineste superb rolul de tank si initiator. Abilitatile lui il ajuta sa atraga atentia adversarilor pentru o scurta perioada de timp, sa forteze eroii adversi sa intre in lupta pentru a ataca un creep, altfel vor pierde incet in viata si are o magie ultima care il ajuta sa distruga eroi dintr-o lovitura daca au sub un anumit procent de viata.

Beastmaster2. Beastmaster este un erou versatil de strenght, capabil sa cheme doua ajutoare cu o singura magie. Pasarea chemata il ajuta sa survoleze terenul in timp ce cealalta bestie sumonata il ajuta sa incetineasca eroii si sa faca damage de la distanta. Cu prima magie, Beastmasterul arunca topoarele pentru a termina eroii care fug iar ultima este un strigat care face stun pe o singura tinta.

Clockwerk3. Clockwerk este un intiator excelent de la level 6 in sus. Ultima lui il ajuta sa se agate pur si simplu de la distanta de una adversar ca apoi sa il inchida intr-un cub. Cand cubul este distrus sau dispare acesta poate folosi o serie de mini-stunuri pentru a-l opri din mers. Pentru a termina eroii care fug spre casa, clockwerk poate folosi o racheta in orice loc pe harta.

Doombringer4. Doom Bringer este un tank specializat pentru a bloca eroii de inteligence cu multe spelluri. Doom Bringer poate inghiti intreg orice creep din joc pentru a primi mai multi bani. Aura acestuia ii ofera lovituri care pot fura viata iar ultima magie a lui este un spell cu damage over time si silence de lunga durata.


Dragon Knight5. Dragon Knight este un erou de stranght flexibil, care poate lua chiar si rolul de carry spre sfarsitul jocului. La inceput, acesta isi poate domina adversarii cu o combinatie de stun de raza scurta si o magie care face damage intr-un con. Dragon Knight foloseste magia pasiva pentru a-si regenra viata si ultima magie pentru a-si imbunatati atacurile tranformandu-se in dragon.

Earthshaker6. Earthshaker indeplineste perfect rolul de ganker. Prima magie a acestuia creaza o fisura in pamant, blocand atat adversarii cat si aliatii sai. Folosing acest spell cu putin talent, puteti umili inamicii, blocandu-i in pozitii nefavorabile. Spre mid-to-late game earthshaker poate tine o echipa intrega pe loc fiind folosite corect magiile lui in combinatie cu itemul de teleportare.

Night Stalker7. Night Stalker este singurul erou din joc care foloseste mecanica zi/noapte din Dota 2. Acest erou este un adevarat tank/carry cu posibilitatea de a incetini eroii sau de a-I opri sa foloseasca magii. In timpul noptii, acest erou exceleaza cu adevarat, viteza de atac si miscare si magiile lui fiind imbunatatite de ultima magie a acestuia.

Pudge8. Pudge este unul dintre cei mai ciudati eroi. Cu prima sa abilitate, Hook, poate initia luptele tragand efectiv un adversar pana la el pe distante mari. Folosing in combinatie hook, rot impreuna cu ultima magie, acesta poate tine scoate din joc un erou inainte ca el sa poate reactiona. Magia sa pasiva il ajuta sa devina mai durabil in functie de numarul de eroi si creepi omorati.

Sand King9. Sand King este un erou de stranght care exceleaza in initiere si gankare. Prima magie a acestuia este un stun in linie, care folosit corect , poate opri din miscare mai multi eroi. Folosit in combinatie cu sandstorm, acesta poate intra in bataie si disparea instant. Impreuna cu ultima magie, Sand King este unul dintre cei mai puternici eroi strenght cu magii AOE ( area of effect).

Slardar10. Slardar este un erou de strenght specializat in stunuri. Prima magie a acestuia ii creste viteza de miscare a acestuia. In combinatie cu abilitatea pasiva care ii da o sansa sa loveasca cu stun urmatoarea lovitura aceasta poate intra in bataie, elimina un adversar si sa iasa foarte rapid. Ultima magie este folosita pentru a scadea armura unui inamic .

Sven11. Sven este un erou strenght melee relativ simplu de jucat. Prima magie a lui este un stun AOE. A doua abilitate a acestuia adauga viteza de miscare lui si aliatilor lui cat si armura lor, iar abilitatea pasiva a aceastuia modifica atacurile acestuia pentru a rani mai multi inamici in acelasi timp. Ultima abilitate a acestuia ii creste damage-ul masiv, astfel Sven poate fi folosit ca si carry.

Tidehunter12. Tidehunter este un tank puternic in Dota cat si un erou de suport prin faptul ca este capabil sa scada armura si viteza de miscare a unui adversar dar si cu ajutorul ultimei care ameteste (stun) intr-o raza foarte mare toti adversarii. Cu ajutorul magiilor sale pasive, Tidehunter este unul dintre cei mai durabili eroi din Dota2.

Tiny13. Tiny este unul dintre cei mai eficienti gankeri/initiatori din joc. Combinatia celor doua speluri active ale lui, Avalanche si Toss pot fi folosite pentru a face damage enorm unui singur erou plus damage tuturor celor din jurul tintei. Abilitatea pasiva a acestuia face din Tiny un tank, astfel incat loviturile melee au o sansa sa se intoarca impotriva adversarilor. Ultima acestuia ii creste dimensiunile, atacul dar micsoreaza viteza de atac.

Kunkka14. Kunkka este un erou de strenght cu potential urias de a opri si distruge grupuri intregi de adversari cu abiliatti care necesita previziune. Prima abilitate a acestuia, Torrent alege o locatie la distanta mare unde un val urias de apa va lovi dupa o intarziere de cateva secunde. Aceasta abilitate combinata a trei abilitate care readuce un adversar intr-un loc dupa cateva secunde poate fi ceva devastator.

Skeleton King15. Skeleton King, un puternic erou de strenght care functioneaza ca un desabler/support in partea de inceput a jocului, dar dupa un anumit punct si cu anumite obiecte poate deveni chiar un pericol. Prima magie a acestuia este un stun single target iar ultima abilitate ii da o a doua viata acestui erou. Cele doua abilitati pasive ale acestui erou ii ofera life steal si critical strike.

Huskar16. Huskar este un erou din clasa strength cu o trasatura unica, atacurile sale normale sunt la distant. Desi distant la care ataca Huskar este mica, ii ofera un avantaj in lupta. Prima abilitate acestuia este un heal care are efect diferit in functie de cata viata are tinta. A doua abilitate ii imbunatateste atacul normal cu damage de foc iar abilitatea pasiva ii ofera viteza in functie de cata viata pierde. Ultima acestuia loveste puternic un adversar, dar si pe el insusi pentru un procent de viata.

Omniknight17. Omniknight este un puternic erou de strenght cu multe abilitati benefice aliatilor sai, capabil de a bloca magiile inamice, de a vindeca eroii aliati si de a ridica armura si regenerarea aliatilor sai pentru o perioada scurta de timp. De asemenea, abilitatea pasiva a acestui erou creaza o aura care scade viteza de miscare si atac a aliatilor prinsi in raza acesteia.

Lifestealer18. Lifestealer este unul dintre cei mai durabili eroi bazati pe strenght din dota 2. Dupa cum sugereaza si numele acestuia este un erou care se bazeaza mult pe abilitatea sa de a fura viata de la inamici. Ultima abiltiate a acestuia ii da voie sa posedeze orice aliat sau unitati inamice iar celelalte abilitati il ajuta pe acest erou sa incetineasca si sa fure viata inamicilor.

Spirit Breaker19. Spirit Breaker. Barathrum este un erou de strenght folosit pentru atacuri surprize dar cu o mare capacitate de a deveni carry cu itemele adecvate. Prima abilitate este un charge care poate fi folsit pe orice inamic, indiferent de distanta pe harta. Spirit Breaker are si doua abilitati pasive care ii ofera viteza in miscare si bash iar ultima abilitate este un atac special care va si impinge adversarul.

Apasati aici pentru eroii de AGILITY si INTELIGENCE.

Dota 2 Agility Heroes
Eroi de Inteligence


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)