Jocuri Noi

God of War Ghost of Sparta

Scris de Caesar
Marţi, 02 Noiembrie 2010 14:17
god-of-war-logoSaptamana 1-7 noiembrie va mai aduce posesorilor de console Playstation portable (PSP) un nou titlu apartinand unei francize de succes, jocul de actiune si aventura, God of War: Ghost of Sparta. Dezvoltat de cei de la ready at Dawn, jocul va fi distribuit pentru PSP de catre filialele SCEA atat in Statele Unite cat si in Europa.

La sfarsitul titlului anterior, God of War, brutalul razboinic Kratos l-a invins pe Ares si a ascens in Olimp, devenind noul zeu al razboiului. In Ghost of Sparta insa, Kratos va descoperi ca noile sale puteri deice nu-i sunt suficiente pentru a-l scapa de cosmarurile care-l bantuie. Pentru a se elibera de fantomele care ii bantuie amintirile, Kratos va porni intr-o noua calatorie in care va descoperi originile unor lumi pierdute si va raspunde unor mult asteptate intrebari cu privire la trecutul sau intunecat. Inarmat cu famioasele si mortalele sabii ale Atenei, eroul va avea insa de luptat cu nenumarate armate de monstri mitologici, legiuni de soldati undead, strabatand tinuturi pline de pericole pentru a-si duce la bun sfarsit menirea.

Ce ne propune God of War: Ghost of Sparta:
- Un nou sistem de combat si un nou arsenal de arme.
- Bosi mai mari si ami puternici, mult mai multi inamici care vor contribui deopotriva la un gameplay mai divers si mai antrenant.
- O grafica de exceptie, cu unghiuri de filmare dramatice, efecte vizuale speciale, adancime si culori neasteptat de bune pentru o consola de mici dimensiuni de genul PSP.
- Poveste epica marcata de questuri complexe si probleme de tip puzzle presarate de-a lungul calatoriei eroului.


god-of-war-1god-of-war-2god-of-war-3god-of-war-4
 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)