Jocuri Noi

God of War: Ghost of Sparta

Scris de Serj
Luni, 10 Mai 2010 08:48
god of war ghost of spartaPosesorii de PSP, iubitori de jocuri de actiune au motive de bucurie deoarece cei de la Ready at Dawn au inceput lucrul la urmatorul titlu God of War. God of War: Ghost of Sparta va fi un action/adventure exclusiv pentru PSP.


Actiunea din God of War: Ghost of Sparta este inspirata din mitologia greaca, iar jucatorul va prelua rolul unui razboinic spartan pe nume Kratos, in timpul ascensiunii sale catre putere pentru a deveni adevaratul zeu al razboiului ( God of War ). Pe langa lupta cu monstri mitologici, Kratos duce si o lupta psihologica pe parcursul aventurii sale, incercand sa scape de cosmarurile care il bantuie. Kratos este nevoit sa porneasca intr-o calatorie prin care va descoperii originile unor lumi pierdute, care il vor ajuta sa se regaseasca gasind raspunsuri la intrebari despre trecutul lui intunecat.

God of War: Ghost of Sparta va fi un joc intens si plin de actiune in care veti infrunta hoarde de monstri mitologici, sau legiuni de soldati zombi, toate acestea intr-un peisaj sumbru care contribuie la atmosfera si feelingul jocului.Dupa spusele producatorilor God of War: Ghost of Sparta va aduce imbunatatiri atat vizuale cat si gameplay-ului, toate acestea pentru a oferi jucatorilol un sentiment cat mai realist nemaivazut pana acum pe PSP.

Cu siguranta franciza God of War ii atrage si pe posesorii de PC, din pacate nu avem vesti bune pentru ei jocurile God of War intarzie sa fie lansate pe PC, iar zvonuri cum ca ar urma sa fie dezvoltate pentru PC nu exista.

Data de lansare pentru God of War: Ghost of Sparta nu a fost facuta publica se stie doar ca va aparea spre sfarsitul anului 2010 exclusiv pentru PSP, pana atunci nu putem decat sa asteptam si sa ne bucuram de titlurile God Of War deja gasite pe piata.

Imagini God of War: Ghost of Sparta:

god of war ghost of spartaGod of War Ghost of Sparta
God of War Ghost of Sparta

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)