Jocuri Noi

GoldenEye 007

Scris de Caesar
Luni, 22 Noiembrie 2010 10:57
goldeneyeGoldenEye 007 este un joc de actiune lansat la inceputul aceastei luni pentru Nintendo Wii si DS. Dezvoltat de studiourile Eurocom Entertainment si distribuit de Activision, jocul a fost creat exclusiv pentru platformele nintendo. GoldenEye 007 incearca astfel sa ne introduca in lumea legendarului James Bond, agentul 007, pe care il vom privi dintr-o noua perspectiva, moderna si inovativa. Cu un gameplay de tipul first person shooter, jocul va oferi insa o noua abordare a misiunilor, oferind jucatorilor o multime de diferite cai pentru a le duce la bun sfarsit, un mediu inconjurator destructibil, posibilitatea de a lucra sub acoperire si o multime de optiuni de control in lupta, de unde putem aminti: Wii Remote, Nunchuk-ul, controllerul clasic si Wii Zapper.

In ceea ce priveste modul multiplayer, GoldenEye 007 incearca sa redefineasca aceasta experienta, oferind moduri de joc de tip split screen, caractere clasice din seria James Bond, si posibilitatea de conectare a pana la 8 prieteni pentru o experienta online cat mai complexa.

Pe scurt despre GoldenEye 007:

* Exclusivitate Nintendo - Originalul GoldenEye creat pentru platforma Nintendo 64TM redefinea genul FPS, jocul devenind rapid un best seller in cadrul jocurilor lansate pe aceasta platforma. La fel si noul titlu GoldenEye 007, ca exclusivitate, va incerca sa ofere aceeasi experienta care probabil pe fanii titlului original ii face nostalgici, beneficiind insa de toate avantajele tehnologiilor moderne de gaming.
* Multiplayer de tip Split-Screen si caractere Bond clasice - GoldenEye 007 propune un inedit mod de a juca in split screen cu pana la 4 jucatori diferiti, ne aduce peste 40 de caractere dintre care 8 clasice, 5 harti diferite si 3 moduri de joc diferite dar si 16 optiuni de modificare care permit jucatorului peste 500 de combinatii inedite in joc. GoldenEye 007 permite de asemenea jocul in multiplayer a pana la 8 persoane si un sistem de avansare in experienta in functie de performante.
* Alege felul in care te joci - Pe langa sistemele de control moderne, jucatorii pot alege si sistemul Classic Controller Pro destinat celor care vor sa se delecteze cu un control standard de FPS dar si modul Wii Zapper care le permite un gameplay de tipul "point and shoot".

goldeneyegoldeneye2goldeneye3goldeneye4
 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)