Jocuri Noi

Scris de Calin
Joi, 22 Decembrie 2011 13:30

Guild Wars 2 ProfesiiUltima profesie a jocului Guild Wars 2 - Mesmer - si-a facut aparitia pentru prima oara saptamana trecuta astfel completand lista celor 8 clase care vor fi lansate odata cu jocul de baza. Producatorul NCSoft a anuntat ca alte clase vor fi adaugate jocului pe parcusul productiei, cu ocazia unor expansion-packuri, asemanator felului in care au fost adaugate in primul Guild Wars.

Despre Profesiile din Guild Wars 2:

Din cele opt profesii care isi vor face aparitia la lansarea jocului doar 3 clase sunt concepute special pentru Guild Wars 2, adica nu au fost aduse si modificate din prima parte a jocului. Aceste 3 profestii sunt: Guardian, Thief si Engineer. Fiecare din aceste 3 clase au adus mecanici noi jocului, cum ar fi abilitatea de a fura a clasei Thief.

Cu ajutorul acestei abilitati, thief-ul poate fura ceva de la orice inamic si sa foloseasca obiectul furat impotriva lor. Ca exemplu pentru aceasta abilitate ne-a fost aratat scenariul in care un Thief fura penele unei pasari Moa si le foloseste pentru a o orbi un adversar cu ele. Multe posibilitati apar astfel cu ajutorul acestei abiliati.

Fiecare clasa este unica in Guild Wars 2 si datorita noului sistem de joc conceput special pentru GW2, pentru a fi competitiv in acest joc vei fi nevoit sa fii si ager si nu doar sa cunosti abilitatile, sa apesi tab pentru a sari la urmatorul inamic lovind tastele numerice. Guild Wars 2 este astfel conceput incat sa acopere elemente din 3 stiluri diferite de joc, FPS, MOBA si MMO.

Profestiile din Guild Wars 2:

Elementalist:

ElementalistProfestia Elementalist este una dintre cele originale din primul Guild Wars. Este tipul clasic de magician care foloseste magii inspirate din natura. Astfel elementalistul are 4 clase de abilitati: foc, aer, apa si pamanat.

Fiecare din aceste 4 clase sunt folosite in scopuri diferite. Spre exemplu elementalistul specializat pe foc este de regula ofensiv, cel orientat pe apa va avea magii benefice echipei, cum ar fi magiile de vindecare iar cel adaptat pe pamant isi va folosi abilitatile defensiv.

Elementalistii folosesc patru tipuri de abilitati: Glyph-uri, Signet-uri, Conjure Spells si Area Spells. Armele folosite de elementalisti sunt: sceptre, pumnale, toiage si focu-uri (obiecte speciale pentru elementalisti).

Elementalist Elementalist Elementalist Elementalist

Warrior:

WarriorUn maestru al armelor, clasa Warrior este un expert al luptei de aproape dar nici la departare nu trebuie subestimat. Cu cateva miscari succesive, un warrior poate rasturna orice situatie. Dar oricat de robust ar parea acest luptator, acesta isi poate gasi nasul in orice incaierare.

Warrior-ul poate folosi un numar mare de arme iar unul dintre aspectele noi ale jocului este ca abiliatile se schimba in functie de arma echipata. Astfel, un numar mare de abilitati pot fi combinate doar prin echiparea unor arme diferite.

Clasa Warrior foloseste 5 tipuri de abilitati: Stances, Chains, Banners, Shouts si Charge Skills. Fiecare dintre aceste 5 tipuri este complet diferita una fata de cealalta. Armele pe care un warrior le poate echipa sunt: sabii, topoare, buzdugane, cornuri de lupta, scuturi, sabii, arcuri si pusti. De asemenea acesta poate echipa doua sabii, doua topoare, doua buzdugane si orice combinatie intre acestea.

Warrior Warrior Warrior Warrior

Ranger:

RangerClasa specializata pentru a elmina orice de la distanta si cea care foloseste arcuri este clasa Ranger. Aceasta profesie foloseste nu doar atacuri letale de la distanta ci este un luptator decent si in lupta corp la corp folosindu-se de sabii si cutite si de asemenea de animalul de paza.

Unul din aspectele unice ale acestei clase este animalul care acompaniaza Ranger-ul. Fiecare Ranger poate avea 3 tipuri de animale la un moment dat din care doar unul va fi activ. Exista 12 tipuri de animale terestre si acvatice. Animalele de companie pot evolua pana la nivelul 20.

Acesta clasa foloseste pe langa abilitatile directe de la arme, asemanatoare Warrior-ului doua tipuri speciale de abilitati: capcane si spirite. Cu o gama asa de larga de abilitati si ajutoare, Ranger-ul este un specialist in orice forma de lupta si poate fi eficace in orice situatie.

Ranger Ranger Ranger Ranger

Necromancer:

NecromancerAl doilea tip de magician introdus in Guild Wars 2 este necromantul. Un maestru al artelor intunecate, necromantii folosesc creaturi moarte si magie neagra care fura chiar puterea vitala a inamicilor. Necromantii sunt atat de experimentati in lupta cu ajutorul fortelor vietii si ale mortii incat in momentul in care sunt trantiti la pamanat acestia pot reveni in lupta sub forma unei fantome.

Abilitatea speciala a acestei clase este Death Shroud o abilitate care poate fi folosita in orice moment pentru a trimite necromantul in lumea spectrelor, modificand insusi bara cu abilitati. Una din abilitatile disponibile doar in starea de Death Shroud este Summon Shadow Fiend, o creatura puternica a umbrelor.

Profesia Necromancer foloseste patru tipuri de abilitati: Wells, Minions summons, Marks si Fear. Ca si arme, necromantii pot folosi sceptre, pumnale si topoare, cornuri de lupta si focus-uri si toiage (staff). De asemenea, energia de care se folosesc necromantii se numeste Life Force.

Necromancer Necromancer Necromancer Necromancer

Guardian:

GuardianGardineii sunt puternici luptatori care isi folosesc abilitatile pentru a distruge inamici si a proteja aliati in acelasi timp. Unul dintre strategiile la care gardienii sunt excelenti este controlul terenului de lupta. Acestia pot crea locatii pe pamant care fie sunt interzise inamicilor fie sunt daunatoare.

Profestia Guardian se foloseste de trei stari numite virtuti pentru a-si schimba atitudinea in lupta. Acestea trei sunt Justice, Courage si Resolve. Aceste trei virtuti diferite schimba complet modul in care gardienii actioneaza in lupte, una fiind agresiva, alta de protectie si ultima pentru vindecare.

Abilitatile folosite de profestia Guardian sunt impatrite pe patru clase: Spirit Weapons, Symbols, Wards si Aegis iar armele folosite de gardieni sunt: buzdugane, sceptre, focus-uri, scuturi, torte, sabii mari, barosuri si toiage.

Guardian Guardian Guardian Guardian

Thief:

ThiefMaestii secretelor si surprizelor, hotii din Guild Wars 2 sunt luptatori agili care intra si ies din lupta deseori fara a fi observati. Lipsa lor de armura este compensata prin abilitati evazive si viteza mare in lupta. Daca celelate clase se bazeaza pe cat de rapid isi pot folosi abilitatile succesiv, profesia Thief se bazeaza in mod special pe initiativa.

Profesia Thief are in arsenal un numar mare de abilitati. Pe langa cele 4 abilitati legate de arma echipata aceasta clasa are si o abilitate speciala pentru arma secundara. Aceasta clasa are cinci tipuri separate de abilitati: Initiative, Stealing, Dual Skills, Stealth si Shadow Stepping.

Cele trei abilitati speciale ale hotului sunt: Stealth abilitate care il face invizitil, Shadow Stepping abilitate care ii da posibilitatea sa iasa din lupta si Traps (capcane) relativ asemanatoare celor a clasei Ranger. Armele folosite de Thief sunt: sabii, pumnale, pistoale si arcuri scurte.

Thief Thief Thief Thief

Engineer:

engineerO alta clasa noua conceputa special pentru acest joc, profesia Engineer se foloseste de explozibili, elixire, aparate si tot felul de dispozitive statice si mobile. Inginerii folosesc turete statice pentru a controla spatiile de lupta sau grenade, mine si bombe pentru a limita miscarile adversarilor.

Patru seturi de dispozitive sunt folosite de catre ingineri pentru a-si modifica abilitatile si stilul de lupta fara sa tinem cont de cele patru abilitati legate direct de arma echipata. Aceste dispozitive sunt kiturile de arme, dispozitivele din rucsac, turetele si centura cu aparate.

Armele folosite de catre ingineri sunt urmatoarele. Direct echipate in inventar, inginerii folosesc pistoale, scuturi si pusti. Kiturile din rucsac cuprind grenade, mine si medicamente, kiturile de arme cuprind pusti cu elixire si aruncatoare de flacari iar turetele sunt de 5 feluri diferite: rifle turret, thumper turret, net turret, flame turret si healing turret.

engineer engineer engineer engineer

Mesmer:

mesmerUltima clasa prezentata, cea care a incheiat lista profesiilor in Guild Wars 2 este Mesmer-ul. Aceasta clasa se foloseste de confuzie pentru a-si invinge adversarii. Mesmer-ul se foloseste de abilitaile sale pentru a crea confuzie pe terenul de lupta si a castiga luptele intr-un mod incorect.

Arma principala a oricarui mesmer este abilitatea s-a de a crea iluzii si clone si de a folosi mantre. Iluziile mesmerilor sunt de doua tipuri, clone si fantasme. Clonele sunt folosite in mod special pentru a crea confuzie in timp ce fantasmele sunt folosite intr-un mod ofensiv. Mantrele sunt abilitati speciale cu doua stari. Aceste abilitati sunt activate in avans si pot fi folosite in lupta la momentul oportun.

Profesia Mesmer foloseste ca arme: sabii, sceptre, focus-uri, pistoale, sabii, torte, toiage si sabii mari. Starea de confuzie este o mecanica special introdusa pentru Mesmer. Un inamic va fi cu atat mai vulnerabil cu cat mai confuz va deveni.

mesmer mesmer mesmer mesmer

Data de lansare a jocului inca nu a fost anuntata, dar recent a fost confirmat ca jocul a intrat in testarile beta interne in cadrul firmei NCSoft.


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)