Jocuri Noi

Hard Reset

Scris de Calin
Luni, 19 Septembrie 2011 10:06

Hard ResetHard Reset este un joc din stilul shooterelor impusca tot ce misca din care fac parte si jocurile Serious Sam si Painkiller. Armat pana la dinti cu tot felul de arme ciudate, iti vei putea in sfarsit gasi o ocupatie pentru degetul de pe mouse. Hard Reset este setat intr-un viitor plin de inamici tehologici, care cer sa fie spulberati de foc si armament.


In principu, actiunea acestui joc este similara cu a celorlalte jocuri de acest tip, cand vin valurile de monstri va trebui sa cureti tot. Actiunea este intrerupta din cand in cand de o poveste, care nu are un rol masiv, ci doar tine toata actiunea intr-un fir narativ pentru a avea un sens.

In cel mai bun caz, Hard Reset este o provocare pentru fanii shooterelor, care promoveaza utilizarea ingenioasa a armelor in diferite situatii. Unul dintre aspectele negative ale acestui joc, este faptul ca intreaga actiune este de durata prea scurta. Inafara de aceasta, acest joc este foarte amuzant si ofera un stil modern jocurilor de acest gen.

Un lucru la care sa nu va asteptati jucand Hard Reset este un context pentru toata distugerea care va urma. Intre nivelurile jocului, mici interludii prezinta lupta intre masini si oameni. Din pacate, cadrul narativ putea fi mult mai detaliat.
Grafic vorbind, Hard Reset este intr-adevar sclipitor, dar fara a necesita un sistem de ultima generatie. Acest joc iese in evidenta cu imprejurimi frumos detaliate, cladiri construite in stiluri arhitecturale ciudate, toate acestea vazute prin prisma unei persoane menita sa distruga toti robotii care au dus la distugerea omenirii.

Ca si gameplay, Hard Reset nu a facut mult sa schimbe stilul jocurilor shooter din ultima vreme, deci vei merge mai departe impuscand, acesta este modul de joc. Din cand in cand vei fi nevoit sa te opresti sa apesi un buton, sau sa sari peste lasere, dar in principiu, este un shooter in toata regula.

Varietatea acestui joc nu consta in misiuni, ci in modul in care jucatorul isi poate folosi armele pentru a isi invinge adversarii. In Hard reset vei avea doua arme principale, o pusca automata traditionala si o arma cu energie. Ideea aici este ca ambele arme pot fi imbunatite, astfel se pot transforma in aruncatoare de grenade, shotgun sau multe altele. Arma de energie te lasa sa distrugi inamicii cu unde continue de electricitate.

Hard Reset promite sa fie unul dintre cele mai bune shootere de acest fel din acest an. Hard Reset a fost lansat in 13 septembrie 2011 pe platformele PC.

Screenshots Hard Reset:


Hard Reset Hard Reset Hard Reset Hard Reset
Hard Reset Hard Reset Hard Reset Hard Reset
Trailer Hard Reset: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)