Jocuri Noi

Hunted: The Demon's Forge

Scris de Caesar
Joi, 17 Iunie 2010 10:46
Hunted The Demons ForgeUn alt titlu din categoria jocuri de actiune se pregateste de lansare in prima jumatate a anului urmator. Este vorba despre Hunted: The Demon's Forge, un clasic action creat de inXile entertainment si distribuit de Bethesda Softworks pentru PC, XBOX 360 si Playstation 3.

Plasat intr-o lume fantastica si intunecata, Kala Moor, Hunted: The Demon's Forge se vrea a fi un joc de neuitat de actiune cooperativa care va pune doi jucatori parteneri fata in fata cu diferite situatii si inamici. Veti avea posibilitatea de a-i controla pe cei doi protagonisti principali ai jocului, E'lara si Caddoc, fiecare expert in clasa sa specifica de arme. Eroii vor avea la dispozitie pe langa arsenalul complex si un set de vraji si tactici de lupta care ii vor ajuta sa supravietuiasca prin catacombele primejdioase, ruinele intunecate si orasele distruse care le vor iesi in cale. Jucatorii vor descoperi secrete si vor incerca sa rezolve enigme tot in mod cooperatist, puzzle-urile fiind prezente la tot pasul, pe masura ce cor explora aceasta lume intunecata si misterioasa care li se deschide in Hunted: The Demon's Forge.

Actiunea se desfasoara intr-o lume a evului mediu decazut in totalitate. Creaturi hidoase si-au facut aparitia din subterane, tarani si cetateni din localitatile vizitate dispar fara urme. Misiunea celor doi protagonisti, platiti regeste in aur, este sa descopere unde si de ce au fost dusi oamenii nevinovati, calatoria purtandu-i pe o cale extrem de anevoioasa pe parcursul careia se vor intalni cu moartea, sclavia si sacrificiul, trei dintre cele mai mari molime ale vremurilor lor.

Propulsat de engine-ul Unreal 3, Hunted: The Demon's Forge pune la dispozitie un gameplay in stil 3rd person, combinand scenele de actiune cu cele ale unui shooter modern. Cei doi eroi se vor lupta individual sau in combinatie, se vor putea vindeca unul pe celalalt, toate caracteristicile jocului permitand ca strategiile de lupta sa poata varia de la o misiune la alta, indiferent de alegerile jucatorilor.

Screenshots Hunted: The Demon's Forge:
Hunted The Demons Forge Hunted The Demons Forge Hunted The Demons Forge Hunted The Demons Forge Hunted The Demons Forge Hunted The Demons Forge Hunted The Demons Forge Hunted The Demons Forge


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)