Jocuri Noi

Killzone 3

Scris de Caesar
Miercuri, 02 Iunie 2010 10:57
killzone 3Un nou titlu din categoria jocuri de actiune, Killzone 3, se pregateste pentru lansare la studiourile Guerilla. Destinat in mod eclusiv platformelor Playstation 3, jocul va continua seria Killzone si va prelua actiunea incheiata odata cu cel de-al doilea titlu.

FPS-ul Killzone 3 va porni astfel de la imaginea dictatorului Visari zacand inert la picioarele lui Sev si Rico, cei doi membri ai fortelor speciale, personaje cheie ale povestii. Batalia fusese astfel castigata dar razboiul e departe de a fi incheiat. Moartea lui Visari a lasat in urma o situatie politica instabila, coruptie si criminalitate.

Intre timp, cadoul de ramas bun al dictatorului, o bomba nucleara, este detonat in Phyruss, capitala Helgana, decimand fortele de asalt ale ISA. Fara alte intariri si cu resursele pe terminate, jucatorului nu-i ramaane decat sa infrunte infernala masinarie de razboi helgana de unul singur.

Nivelurile de joc sunt si ele de 10 ori mai mari in Killzone 3 decat in jocul precedent al seriei, dand jucatorului posibilitatea de a explora o lume Helgana inedita cu un mediu inconjurator extrem de vast, care alaturi de un combat brutal si plin de actiune va asigura nivelul de adrenalina al jocului. Din acest peisaj nu lipseste nimic, incepand cu zonele aride imbibate de deseuri toxice si incheind cu junglele luxuriante ale planetei, putina adrenalina in zona rece arctica sau cate-o mica batalie in spatiu. Fiecare astfel de zona va cere jucatorului sa invete un cu totul alt gameplay deci tineti-va bine, Killzone 3 este pe cat se poate de divers.

Mai mult, jocul va putea fi jucat complet in sistem 3d stereoscopic, permitand jucatorului sa se afle mereu in mijlocul actiunii. Reversul medaliei acestui mod de joc este nivelul de adrenalina, jucatorul invatand repede sa se teama de fiecare colt intunecat din calea sa. Daca din punct de vedere grafi Killzone 2 a fost un pionier, aratandu-ne ce inseamna viitorul consolelor Playstation, Killzone 3 nu se poate bucura de acelasi lucru. Desi nu putem vorbi de un regres, stagnarea este oarecum de asteptat, cei de la Guerilla practic fiind limitati de catre capacitatile tehnice ale consolei. Deloc mai slab, noul titlu nu aduce insa imbunatatiri majore la aceasta categorie, creatorii sai focusandu-se mai degraba pe dezvoltarea gameplayului si a povestii.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)