Jocuri Noi

Kingdoms of Amalur: Reckoning

Scris de Calin
Joi, 08 Septembrie 2011 09:16

Kingdoms of Amalur: ReckoningKindoms of Amalur: Reckoning este un RPG setat intr-o lume deschisa similar jocurilor Elder Scrolls. Acest Fantasy RPG va fi lansat in data de 7 februarie 2012 si este creeat de catre Ken Rolston, cel care a condus echipta care a creeat cele mai bine vandute jocuri de acest fel, Elder Scroll III: Morrowind si Elder Scrolls IV: Oblivion.

Despre Kingdoms of Amalur: Reckoning:

Acest action-rpg aduce un nou stil de lupta jocurilor rpg, mult mai visceral si mult mai captivant. Stilul vizual al acestui joc a fost creat de catre celebrul arist si creatorul personajului Spawn, Todd McFarlane.

Kindgoms of Amalur: Reckoning combina doua stiluri de joc, lupta intensa si explorare detaliata. Reckoning va avea o gama larga de optiuni de personalizare a personajului si un mod captivant de a spune povestea jocului. Kingdoms of Amalur este un univers fantastic cu potential urias si foarte multe povesti alternative.

Povestea jocului:

Jucatorul incepe povestea printr-o reinviere miraculoasa a personajului lor care il va schimba complet. Eroul vostru se va naste cu noi puteri magice, care pot schimba destinul intregii lumi. In curand, va veti trezi in mijlocul unui razboi intre diferite rase si factiuni. In timpul jocului, personajul principal va incerca sa gaseasca secretul vietii vesnice si secretele fortelor malefice din strabuni.

Intreaga istorie a acestui univers se intinde pe o perioada de 10.000 de ani si a fost creata de R.A. Salvatore. Kingdoms of Amalur: Reckoning povesteste o singura intamplare din acest urias univers: povestea unui singur erou capabil sa schimbe intregul destin al lumii Amalur.

Trasaturile jocului:

Un RPG cu actiune si lupte intense. In Kingdoms of Amalur: Reckoning, jucatorul isi poate personaliza intregul stil de lupta. Acesta va putea alege intre 9 clase de arme si numeroase abilitati si magii. Acest sistem magic-combat este unic pentru Reckoning.
RPG intr-o lume deschisa. In acest joc nu veti fi limitat de un fir narativ care va va conduce pe un drum drept de-a lungul lumii. Lumea construita de Ken Rolson va permite sa explorati pana la 60 de ore si sa finalizati zeci de misiuni.
Poveste captivanta si mod inedit de povestire a jocului. Reckoning este setat in universul Amalur, un bogat cadru cu peste 10.000 de ani de istorie creat de R.A. Salvatore, scriitor cu 22 de premii New York Times Best Selling Author.
Stilul vizual si grafica a lumii adus la viata de Todd McFarlane, creatorul personajului Spawn si fondatorul Image Comics.
Alege-ti destinul. Jucatorul va putea crea un personaj unic cu diferite abilitati si magii unice. Noi cai de a juca jocul se vor dezvalui pe parcursul jocului in functie de alegerile facute. In Kingdoms of Amalur, veti putea alege aproximativ 1 milion de combinatii de arme si armura, prin care veti personaliza personajul dumneavoastra.

Kingdom of Amalur: Reckoning screenshots:
Kingdoms of Amalur: Reckoning Kingdoms of Amalur: Reckoning magii Kingdoms of Amalur: Reckoning lume deschisa Kingdoms of Amalur: Reckoning inamicii
Kingdoms of Amalur: Reckoning Kingdoms of Amalur: Reckoning, in oras Kingdoms of Amalur: Reckoning Amalur

Kingdom of Amalur: Reckoning trailer:


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)