Jocuri Noi

Knights Contract

Scris de Caesar
Luni, 31 Mai 2010 09:39
Knights Contrac  pentru xbox si ps3In categoria jocuri de actiune, Namco Bandai se pregateste pentru lansarea in 2011 a unui nou titlu promitator, Knights Contract. Produs si distribuit de aceeasi companie, jocul va fi disponibil pentru consolele Playstation 3 si Xbox360.


Knights Contract este un joc de actiune plasat in epoca medievala a omenirii, vreme la care paranoia vanatorii de vrajitoare ocupa un loc de cinste in constiinta societatii. Urmarim povestea lui Heinrich, un blestemat calau de vrajitoare si a tinerei fete Gretchen, reincarnarea unei astfel de blestematii pe care Heinrich o decapitase, alegandu-se in schimb cu un blestem care sa-l urmareasca vesnic. Cand un rau nemaivazut se iveste in lume perturband linistea si ordinea cetatenilor, Gretchen isi pune puterile in slujba binelui, hotarata ca de aceasta data sa prinda batranetile. Astfel se va naste o uniune greu de anticipat inainte, intre ea si casapul de vrajitoare.

Jucatorii vor prelua controlul lui Heinrich, Gretchen urmandu-l peste tot, ajutandu-l cu puterile ei magice, intr-un gameplay standard de hack and slash. Desi controlata in mare masura de A.I, Gretchen poate fi comandata individual pe parcursul bataliilor care, asa cum ne asteptam de la un joc medieval, sunt extrem de sangeroase si tind catre horror. Eroul poate fi echipat cu pana la 4 abilitati in acelasi timp, putand insa sa castige altele noi. La randul ei, Gretchen este echipata cu puterea magiei, fiind insa vulnerabila la atacurile fizice ale dusmanilor deci, are nevoie, ca orice femeie - fie ea si vrajitoare - de protectie. Pe langa partea de lupta efectiva, Knights Contract ne ofera si cateva puzzleuri de rezolvat, punandu-ne mintea la contributie in mod pozitiv si luandu-ne gandul de la oribilele varsari de sange care au loc la tot pasul.

Cei de la Namco Bondai s-au gandit atent la detalii, oferind un mediu inconjurator bine conturat, efecte speciale - mai ales in atacurile magice - foarte sugestive si, per total, un nivel grafic superior. Aflat inca in faza de productie, deci nefinalizat, jocul pare interesant si promitator, chiar daca preview-urile la zi ne etaleaza un titlu mai degraba axat pe combat decat pe naratiune. Oricum, cavalerii, vrajitoarele si in general lumea medievala cu bune si rele, plina de superstitii si creaturi infioratoare, va vinde intotdeauna indiferent de nivelul calitativ al povestii. Imaginea a contat si conteaza din ce in ce mai mult iar la acest capitol Knights Contract, cel putin deocamdata sta bine.
Imagini Knights Contract :

Knights Contrac Knights Contrac xbox Knights Contrac ps3 Knights Contrac Knights Contrac Knights-Contrac-6 Knights Contrac Knights Contrac Knights Contrac Knights Contrac Knights Contrac Knights Contrac Knights Contrac Knights Contrac Knights Contract Knights Contrac

Trailer Knights Contract :


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)