Jocuri Noi

Lord of the Rings: War in the North.

Scris de Calin
Marţi, 01 Noiembrie 2011 09:57

Lord of the Rings: War in the NorthSnowblind Studios impreuna cu Warner Bros, care au drepturi pentru a folosi toate informatiile despre universul Lord of the Rings creat de J.R.R. Tolkien au creatu un joc care va integra elemente din toate zonele acestui univers. In Lord of the Rings: War in the North jucatorul va intalni elemente atat din cartile scrise de insusi Tolkien cat si din filmele aparute pe marile ecrane.

Povestea si Mecanica din War in the North:

Situat in Middle-Earth, in acest joc vom explora partile nordice ale pamantului, tinuturile de unde provin rangerii, din care facea parte si Aragorn. In acest joc, veti putea alege sa jucati singuri sau sa va formati o prietenie (fellowship) si sa jucati cooperativ impreuna cu amicii vostri pentru a opri fortele lui Sauron din nord.

Producatorii jocului au lucrat indeaproape cu reprezentantii Tolkien pentru a se asigura ca toate elementele din joc sunt in regula cu povestea. Actiunea din War in the North se petrece in acelasi timp cu razboiul inelului, cand Frodo incearca sa se apropie de Mordor pentru a distruge inelul.

War in the North se axeaza mai mult pe prietenia ta cu rasa dunedain-ilor, vanatorii din Nord, cei care fac parte din familia lui Aragorn, dar si cu piticii si elfii care s-au aliat pentru a infrange fortele lui Sauron in nord. Fiindca War in the North este in fond un joc cooperativ, nu vei fi niciodata singur in acest joc. De asemenea, daca vei alege sa joci un pitic, dar vrei sa treci la un om, vei avea ocazia sa o faci.

Fiindca fiecare rasa din prietenia ta are un set de abilitati speciale si unice, vei vrea cateodata sa schimbi pentru a obtine un avantaj tactic.

Cat despre mecanica jocului, datorita sistemului third-person, clasele care executa atacuri la distanta sunt avantajate in timpul batailor, desi nu se folosesc de un sistem similar shooterelor. Acest tip de camera iti permite is sa schimbi usor de la ranged la melee fara a produce diferente prea mari de gameplay.

In timpul jocului, desi ai o intreaga echipa , dar folosesti un singur erou si nu mai multi simultan, totusi ai control asupra personalizarii fiecaruia. Abilitatile si echipamentul fiecarui erou din prietenia voastra va fi aleasa persoanal de voi.
Lord of the Rings: War in the North a fost lansat azi, 1 Noiembrie 2011 pe platformele PC, PS3 si Xbox 360.

Screenshots Lord of the Rings: War in the North:
Lord of the Rings: War in the North Lord of the Rings: War in the North Lord of the Rings: War in the North Lord of the Rings: War in the North
Lord of the Rings: War in the North Lord of the Rings: War in the North Lord of the Rings: War in the North Lord of the Rings: War in the North
Trailer Lord of the Rings: War in the North: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)