Jocuri Noi

Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds

Marţi, 01 Martie 2011 09:21
MvC3-1Dupa mai bine de 10 ani de asteptare, a fost lanasat Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds. Marvel vs Capcom 2 a fost un joc pe cinste dar a avut o serie de probleme, cum ar fi ca jocul era dominat de un numaru mic de caractere si strategii puternce si un design discutabil.

Capcom, creatorul jocului MvC a invat din greselile din trecut si a facut schimbari corespunzatoare in special in domeniul luptei pentru a oferi o experienta mult mai larga. Jocul pastreaza acea intensitate si dinamica a jocurilor anterioara, dar nu se compara cu predecesorul sau. In lumea Marvel vs Capcom 3 rareori vei avea un moment plictisitor, datorita luptelor dinamice in stil 3 contra 3, miscarilor care iti ia vederea si miscarilor special. Miscarea joaca un rol foarte important in MvC, dar desi viteza de miscare a fost redusa, aceasta iti da un timp mai mare sa iti planuiesti atacurile si strategiile.

Desi miscarea ocupa un rol important in lupta vei avea la dispozitie un arsenal intreg de trucuri, vei putea chema aliati sa te ajute sau vei putea contraataca la momentele oportune.Lupta a devenit foarte variata in Marvel vs Capcom 3 Fate of Two World, planul vertical a devenit la fel de important ca cel orizontal, butonul de launch ajutandu-te sa iti ajungi oponentul. Micile detalii fac dintr-un joc obinsuit unul de-a dreptul excelent, de exemplu pauza dinaintea unui hiper-combo sau momentul in care iti arunci adversarul in aer. Dar pe departe una dintre cele mai importante mecanici ale jocului este X-Factor. Aceasta miscare activate prin apasarea tuturor 4 butoane iti va creste puterea personajului tau si va reseta animatia lui. Aceasta resetare a animatiei te ajuta sa combini miscari care dealtfel ar fi imposibil de combinat.

Marvel vs Capcom imbina intr-un mod placut violenta cu intimitatea, deseori sa iti dobori oponentul trebuie sa intri in mintea lui si sa afli cum gandeste. In timp ce unii joaca de distractie, unii vor incerca sa mentina lupta simpla sa castige, MvC este astfel un joc pentru orice tip de jucator.

Desi jocului ii lipseste complexitatea predecesorului sau, sa joci MvC este o adevarata placer. Cand il vei vedea prima data vei observa fluiditatea atat a stilului de joc cat si a graficii. In orice caz aceasta ultima aditie la franciza Marvel vs Capcom a capturat spiritul acestei serii de jocuri.

Screenshots Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds:
MvC3-2MvC3-3MvC3-4MvC3-5

MvC3-6MvC3-6MvC3-8MvC3-9

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)