Jocuri Noi

Mass Effect 3 lansat saptamana viitoare.

Scris de Calin
Luni, 27 Februarie 2012 10:41

Mass Effect 3Unul dintre cele mai asteptate jocuri din prima jumatate a acestui an, Mass Effect 3 este episodul care va finalize povestea comantului Sheppard. Mass Effect 3 a fost amanat de mai multe ori, initial fiind programat pentru o lansare in 2011. Datorita aditiei modului multiplayer, productia jocului a fost prelungita iar lansarea jocului a fost mutata pana in data de 6 Martie 2012, saptamana viitoare.

Despre Mass Effect 3:

Ultima parte a seriei Mass Effect va termina povestea lui Jack Sheppard, eroul principal al seriei. Unul din aspectele jocului care il vor diferentia de primele doua parti ale acestui joc este modul multiplayer. Primele doua jocuri au fost exclusiv jocuri single-player, cu o poveste absolut captivanta, personaje intrigante si actori din spatele lor renumiti.

Single-Player in Mass Effect 3:

Modul single player al acestui joc continua povestea lui Jack Sheppard care acum este pus in pozitia de a cauta ajutor din partea consiliului galactic pentru a ajuta pamantul care este atacat de reaperi. La finele jocului Mass Effect 2 aflam care este planul inamicilor universului si cat de masiv este pericolul la care toate speciile sunt supuse.

Reaperii, inamicii din universul Mass Effect sunt o specie de fiinte artificiale antice, care au fost responsabile pentru distrugerea mai multor generatii de specii inteligente, in momentul in care acestea au atins un nivel de inteligenta ridicat. In Mass Effect 1 aflam ca acesti Reaperi sunt personajele negative ale seriei si chiar avem ocazia sa intalnim unul Sovereign.

In Mass Effect 2 aflam ca planurile lor sunt mult mai sinistre decat rapirea oamenilor. In partea a doua a jocului Sheppard trebuie sa afle cine este in spatele unor serii de rapiri in masa a oamenilor. Pentru a afla acestea este abordat de personajul The Illusive Man, conducatorul unei companii numite Cerberus. Rolul personajului Illusive Man este jucat de Martin Sheen si este doar unul din marii actori din spatele personajelor din Mass Effect. La finele jocului Mass Effect 2 aflam ca reaperii folosesc oamenii pentru a crea reaperi umanoizi iar ca un atac asupra pamantului este iminent.

In demo-ul care ne-a fost pus la dispozitie de Bioware avem ocazia sa luptam impotriva primului val de reaperi care ating pamantul. Datorita faptului ca atacturile reaperilor au fost spontante iar majoritatea flotei terestre a fost invinsa, Sheppard este nevoit sa caute ajutorul celorlalte specii avansate din galaxie.

Multi-Player in Mass Effect 3:

Mass Effect este un third person shooter care pana acum nu a atins deloc potentialul modului multi-player. Datorita unui sistem care iti ofear posibilitatea sa modifici ce arme vei folosi, cum vor functiona aceste are impreuna cu sistemul de abilitati, modul multiplayer al acestui joc are potentialul de a fi ceva de-a dreptul interesant. Probabil Mass Effect nu va ajunge un E-Sport dar va oferi fanilor jocului un motiv pentru a continua sa joace chiar si dupa ce vor termina modul Single-Player.

Trasaturile jocului:

O poveste impresionanta science fiction cu multiple alegeri. Alegerile care le-ati facut in jocurile precedente vor afecta povestea acestui joc. Daca aveti salvarile din Mass Effect 1 si 2 puteti sa le folositi pentru continuitate.

Vizitati o lume masiva. Actiunea acestui joc este raspandita pe un numar mare de planete si locatii unice. Veti fi nevoiti sa vizitati multe locatii diferite pentru a cere ajutorul tuturor pentru a veni in ajutorul Terei.

Batalii la scara mare. Veti avea de luptata impotriva a multor tipuri de adversari, de la roboti uriasi cu armuri groase pana la soldati invizibili si agili. De asemenea in Mass Effect 3 veti avea parte de un nou sistem AI.

Arsenal usor de personalizat. Toate armurile pe care le veti putea echipa si armele pe care le veti folosi pot fi personalizate cu diferite imbunatatiri cum ar fi lunete pentru pistoale, incarcatoare aditionale si putere marita a armelor.

Echipe personalizate. Cum suntem obisnuiti din jocurile precedente, Mass Effect este un joc de echipa unde vei fi pus in rolul comandantului Sheppard care va avea in fiecare misiune doua ajutoare pe care le puteti alege si personaliza individual.

Mass Effect 3 va fi lansat in Statele Unite in data de 6 Martie 2012 si in Europa la doar 3 zile de acesta data. Jocul va fi disponibil pe PC, Xbox 360 si Play Station 3.

Screenshots Mass Effect 3:


Mass Effect 3 Garrus Mass Effect 3 Husk Mass Effect 3 Shepard Mass Effect 3
Mass Effect 3 Mass Effect 3 Multi-player Mass Effect 3 Mass Effect 3

Trailer Mass Effect 3: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)