Jocuri Noi

Mass Effect 3, prezentat la Gamescom.

Joi, 18 August 2011 08:25
Mass Effect 3Bioware are o prezenta puternica la Gamescome din Germania anul acesta, prezentand a treia parte a trilogiei Mass Effect. Mass Effect 3 va completa povestea Comandantului Sheppard, ajuns de la un simplu soldat, la unul din gardienii universului, un specter, acum fiind prins intr-o lupta de aduce Terra in centrul conflictului .

Cei care vor vizita Gamescom in Cologne pana in data de 21 august vor avea ocazia sa teste demo-ul acestui joc. In comparatie cu jocurlie precedente, Mass Effect 3 va avea o gama mult mai larga de imbunatatiri aduse personajelor si personalizarii detaliate a lor.

Sistemul de clase si imbunatatiri (upgrade) a fost complet modificat pentru acest joc, astfel incat in momentul inceperii jocului veti putea alege intre 3 clase, soldat, sentinela si adept. Fiecare clasa va fi semnificativ diferita de celelate doua, cea mai diferita fiind clasa adept, aceasta fiind specializata pe folosirea abilitatilor biotice, vazute si in primele doua parti ale trilogiei Mass Effect. Sistemul de imbunatatiri a fost modificat astfel incat pentru fiecare abilitate veti avea ocazia sa alege una din doua rute. In momentul in care ati ales un upgrade pentru o anumita abilitate, cealalta disparand din lista posibilitatilor. Aceasta face ca personalizarea sa fie facuta cu animita chibzuinta si planificare pe termen lung.

Povestea il pune pe Cmd. Sheppard in centrul actiunii, luptand impotriva Reaperilor care de data aceasta au decis sa atace frontal Pamantul dupa ce Sheppard a incurcat planurile de prea multe ori in jocurile precedente. Printre partenerii lui ii vom putea intalni pe Liara si Garrus, care au fost prietenii lui Sheppard de-a lungul celor doua jocuri precedente.

Noi imagini cu Mass Effect 3 au fost lansate impreuna cu un trailer pentru Gamescom 2011. Mass Effect 3 este planificat pentru lansare in 6 martie 2012.
Mass Effect 3 Poze Gameplay:
Mass Effect 3 Mass Effect 3 Mass Effect 3 Mass Effect 3
Mass Effect 3, gamescom 2011. Mass Effect 3, gamescom 2011. Mass Effect 3, gamescom 2011. Mass Effect 3, gamescom 2011.
 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)