Jocuri Noi

Max Payne 3

Scris de Caesar
Joi, 25 Noiembrie 2010 14:43
max-payne-3Au mai ramas doar ore de numarat pana la lansarea jocului de actiune Max Payne 3 cel mai proaspat titlu dintr-o franciza de succes care de la debut si pana azi a facut furori printre gamerii din toata lumea. Produs de Rockstar Vancouver si distribuit de Rockstar Games, Max Payne 3 ne va transpune in pielea aceluiasi personaj carismatic, Max, un detectiv newyorkez cu o mare inclinatie catre violenta, plin de ganduri razbunatoare fata de cei care i-au ucis familia.
In acest joc, vom regasi o parte din elementele clasice ale francizei, vom avea parte de multa actiune si o poveste asa cum scrie la carte, elemente cu care fanii Max Payne sunt familiarizati in mod cert. Povestea eroului se va muta pe o alta directie insa. La 12 ani dupa evenimentele din Max Payne 2, detectivul este imbatranit, chel, barbos, dependent de calmante. De cand a parasit politia, eroului i-a mers din rau in mai rau. A castigat insa in cinism, caracteristica care cu siguranta va fi apreciata de fanii sai din fata monitoarelor. Parasindu-si mediul natural, mertopla New York, Max este acum izolat intr-un oras necunoscut, un oras insa al violentelor si crimelor. Are de partea sa insa instinctele sale de supravietuitor si luptator, are armele letale si un singur scop: sa descopere adevarul si salvarea, sa scape din lumea in care el singur a intrat.

In fine, in Max Payne 3 fanii vor descoperi o serie de elemente facute celebre de celelalte jocuri ale seriei. Atentie sporita pentru povestea care ocupa un loc central, un erou de actiune complex, un mare numar de arme sofisticate, Bullet-Time etc. In plus, avem parte si de adictia de droguri (calmante) a eroului, monologuri extrem de interesante si o tehnologie grafica ultra moderna, engine-ul din Max Payne 3 fiind acelasi care sta si la baza lui GTA 4: un ciclu zi/noapte autentic si un nou sistem care va nlocui vechiul quick-time cu bullet time.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)