Jocuri Noi

Mortal Kombat 2011.

Luni, 28 Februarie 2011 11:04
MK9logo

Daca esti unul dintre adevaratii fani Mortal Kombat vei fi incantat sa afli ca noul joc din franciza Mortal Kombat va fi mult mai asemanator primelor trei jocuri Mortal Kombat dupa spusele creatorului jocului Ed Boon. Stiul rapid de joc, raurile de sange si violenta se vor intoarce intr-un mediu 2D.

Revenirea la vechiul sistem de joc va oferi o mecanica aprofundata pentru veteran, o gama larga de serii pentru incepatori si o revenire la stilul violent al primelor jocuri. Creatorii jocului spun ca au incercat sa readuca jocul intr-un cadru mult mai intunecat dar in legatura cu firul narativ, jocul se va petrece dupa actiunea din MK Armageddon dar vor introduce niste elemente de calatorie prin timp. Lista de personaje va contine personajele originale din primele trei jocuri, dar desi lista va fi mult mai scurta decat in ultimele jocuri aceste personaje vor fi mult mai aprofundate ca in ultiemle jocuri. Lista finala va contine 26 de personaje, mult mai multe decat cele 8 aparute in demo.

Printre primele lucruri care le vei observa la noul Mortal Kombat va fi asemanarea cu jocurile clasice MK, dar in acelasi timp vei fi impresionat de grafica noua creata pentru console. Personajele sunt bine detaliate si a fost introdus un sistem de daune asupra caracterelor. Din primele minute ale bataii vei observa cum imbracamintele lor se vor rupe si vor fi din ce in ce mai acoperiti de sange. Printre zonele de bataie vei gasi multe dintre cele originale, ca padurea cu copacii vii, sau templul shaolin si multe altele. Zonele deasemenea ofera o grafica impresionanta.

Stilurile de bataie si miscarile caracterelor sunt direct influentate de cele din primele trei jocuri, deci veteranii vor prinde foarte repede noul stil de joc. Dar creatorii jocului nu au vrut doar sa readuca la viata niste miscari vechi ci ei iti dau tie ocazia sa experimentezi si sa iti creezi propriile miscari. Probabil una dintre cele mai mari aditii la joc este Power-bar, ceea ce te lasa sa efectuezi miscarile speciale cu putere mult mai mare, de exemplu: in mod normal bila de gheata a lui sub-zero va ingheta doar direct in fata lui, dar daca este incarcata inainte bara de putere el va ingheta tot pe ecran. Ca sa se asigura ca jocul va iesi in evident fata de predecesoarele lui au fost introduse multe alte miscari. Vei putea folosi miscari breaker care defapt sunt contra-atacuri cu care vei intrerupe miscarile adversarului tau. Daca vei fi in stare sa obtii toate trei sectiunile din bara de putere vei putea efectua o miscare X-ray, care va lovi organele interne ale adversarului.

Combinatia dintre grafica noua si stilul vechi de lupta al primelor trei jocuri garanteaza ca Mortal Kombat 2011 va fi unul dintre cele mai promitatoare jocuri de bataie ale anului. Ed Boon a mai anuntat ca jocul va contine si o multitudine de secrete, cum este stilul jocurilor inca de la prima aparitie (mai tineti minte podul din Mortal Kombat 1 cand apare Reptile). Jocul urmeaza sa fie lansat pe piata in 19 Aprilie 2011.


Screenshots Mortal Kombat:

mk1mk2mk3mk4

mk5mk6mk7mk8 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)