Jocuri Noi

Mortal Kombat pentru PS Vita

Scris de Calin
Miercuri, 02 Mai 2012 09:21

Mortal Kombat VitaUltima parte a seriei de jocuri Mortal Kombat lansata anul trecut de cei de la NetherRealm a fost recent adaptat si pentru aparatele Play Station Vita. Mortal Kombat Vita va avea un numar mare de aspecte atat noi cat si vechi, importate din versiunea de Play Station 3 a jocului. Acest joc va fi lansat cu continutul original plus cei patru luptatori adaugati dupa lansarea jocului.

Despre Mortal Kombat PS Vita:

Pe langa cei patru luptatori noi: Skarlet, Kenshi, Rain si Freddy Kruger, varianta Vita a acestui joc il va include si pe personajul principal al jocului God of War: Kratos, care pana acum era disponibil doar pe varianta Play Station 3 a jocului. Un numar mare de provocari au fost adaugate Challenge Tower-ului care sa beneficieze de tehnologia touch screen a aparatului PS Vita.

Toate aspectele jocului care au facut din Mortal Kombat 2011 unul dintre cele mai asteptate jocuri de bataie din 2011 vor fi integrate in MK Vita, cum ar fi miscarile X-Ray, numarul mare de luptatori si finisarile brutale cu care am fost obisnuiti.

Povestea jocului a ramas neschimbata de la lansarea de anul trecut si se axeaza pe luptatorii care vor proteja pamantul impreuna cu zeul tunetului Raiden care s-a intros in trecut pentru a repara greselile facute pe parcursul celorlalte turnamente Mortal Kombat.

Controlul jocului este unul dintre aspectele care a fost cu adevarat imbunatatit in varianta Vita a acestui joc. Ecranul touch screen faciliteaza efectuarea finisarilor cu multa mai mare usurinta. A doua mare imbunatatire a jocului se refera la Challenge Tower, care a fost refacut cu un numar mare de provocari care sa beneficieze de tehnologia specifica Vita. Doua provocari speciale sunt Test Your Slice si Test Your Balance. Test your slice iti va testa reflexele similar jocului Fruit Ninja iar Test your balance te va forta sa iti balansezi personajul pentru a nu aluneca de pe o platforma mobila.

Unul din aspectele negative ale portarii acestui joc pe Play Station Vita este grafica jocului care a fost destul de sever simplificata pentru a putea fi suportata de acest joc de mana. Cu toate ca grafica a fost simplificata, jocul inca are o grafica buna si un framerate mediu de 60 FPS.

Mortal Kombat Vita va suporta atat modul de joc prin Wi-Fi cat si Ad-Hoc. In timp ce modul Wi-Fi are cateva probleme ocaazional, modul ad-hoc functioneaza excelent si mentine un framerate fluid pe parcursul jocului.

Acest joc va fi lansat pentru Sony PS Vita in Europa in data de 4 Mai 2012 iar in Statele Unite ale Americii in 1 Mai 2012.

Screenshots Mortal Kombat PS Vita:

Mortal Kombat Vita Mortal Kombat Vita Mortal Kombat Vita Mortal Kombat Vita
Mortal Kombat Vita Mortal Kombat Play Station Vita Mortal Kombat Play Station Vita Mortal Kombat Play Station Vita

Trailer Mortal Kombat PS Vita:


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)