Jocuri Noi

Ninja Gaiden 3

Scris de Calin
Luni, 12 Martie 2012 13:01

Ninja Gaiden 3Unul dintre cele mai apreciate serii de jocuri de actiune din ultimii ani, Ninja Gaiden va primi un nou episode in luna Martie a acestui an. Ninja Gaiden 3 va continua povestea eroului Hayabusa si va dezvolta in detaliu viata acestui protagonist. Pentru prima oara in acesta serie vom avea ocazia sa vedem lumea din perspectiva acestui personaj, ce il motiveaza sa lupte si sa ucida.

Despre Ninja Gaiden 3:

In acest episod al seriei Ninja Gaiden ne vom trezi in centrul unui conflict cu un personaj mascat al carui scop este neclar. Motivatiile acestui personaj sunt la fel de neclare precum forma lui fizica. Prin niste abilitati misterioase, acesta il schimba pe Hayabusa intr-un personaj confuz care nu isi mai gaseste locul intre bine si rau, erou si dusman.

Ninja Gaiden 3 va avea un nou stil de joc, o poveste complet noua si moduri diferite de joc. Intentia producatorilor acestui joc este de a pastra partile care au facut din aceasta serie un joc favorit si de a imbunatati ce se poate. Acestia vor sa ofere cat mai fidel sentimentul de a fi un ninja si de ce ai nevoie pentru a fi un asasin eficient. Toate acestea intr-un mediu sigur bineinteles.

Jocul de asemenea va avea un mod multiplayer atat cooperativ cat si competitiv. Modul multiplayer va aprofunda gameplay-ul acestui joc. Aceasta lume intunecata a seriei Ninja Gaiden va fi schimbata pentru totdeauna. Ridicati din nou sabia eroului Hayabusa si ia parte la o poveste de aventura nemaivazuta.

Trasaturi Ninja Gaiden 3:

Sistemul de miscare si atac din Ninja Gaiden 2 a fost imbunatit pentru a oferi un control mult mai natural in mainile jucatorului.

O noua poveste care va scoate la iveala trecutul eroului Hayabusa. Afla totul despre acest erou atat din prezentul cat si din trecutul acestuia. Descoperiti detalii din trecutul acestui erou si veti afla ce l-a facut pe acesta sa devina o masina pentru ucis.

Actiune non-stop. Ninja Gaiden 3 va avea aceslasi stil de joc ca si predecesoarele sale, adica un joc intens, plin de actiune si foarte brutal.

Mod Online. Ninja Gaiden 3 va avea si un mod de joc online cu diferite moduri de joc, atat cooperative cat si competitive.

Acest joc va fi lansat in data de 23 Martie 2012 pe consolele PS3 si Xbox 360.

Screenshots Ninja Gaiden 3:


Ninja Gaiden 3 Ninja Gaiden 3 Ninja Gaiden 3 Ninja Gaiden 3
Ninja Gaiden 3 Ninja Gaiden 3 Ninja Gaiden 3 Ninja Gaiden 3

Trailer Ninja Gaiden 3:


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)