Jocuri Noi

Patapon 3

Scris de Caesar
Luni, 01 Noiembrie 2010 12:17
patapon3-1Data de 1 noiembrie va aduce posesorilor de PSP o noua franciza de succes, Patapon, care revine cu cel de-al treilea titlu. Patapon 3 este un joc de actiune 2D in gen hythm-based dezvoltat de catre cei de la SCEI in mod exlusiv pentru miniplatformele Playstation Portable. Este urmarea fireasca a popularelor Patapon si Patapon 2, un joc care introduce un supererou Patapon pe care jucatorii il pot conduce in batalii muzicale, devastandu-si adversarii cu atacuri rapide si ritmice. Jucatorii se vor putea de asemenea angaja in batalii si questuri multiplayer alaturi de prieteni ori in batalii de 4 contra 4 impotriva altor clanuri Patapon (pana la 8 jucatori).


Patapon 3 ne ofera de asemenea o experienta complet customizabila, cu o serie de diferite arme si abilitati care vor incerca sa combine cu succes muzica si dansul pentru a crea singura aventura multiplayer bazata pe ritm si razboi. La sfarsitul partii a doua a jocului, bravul trib Patapon traverseaza cu succes podul construit. De cealalta parte gasesc o cutie misterioasa pe care o deschid, eliberand sapte spirite malefice. Toti Pataponii sunt impietriti, cu exceptia lui Hatapon. Acesta supravietuieste tragediei si descopera pe fundul cutiei deschise un Hoshipon de argint care ii confera noi puteri cu ajutorul caruia sa invinga spiritele rele, transformandu-l in supererou Patapon.

Acest supererou va putea fi customizat in functie de preferintele fiecarui jucator in parte, va dispune de atacuri speciale si va conduce o armata ritmica alcatuita din soldati de diferite tipuri.
Online, jocul ofera posibilitatea de gaming Co-op sau competitiv, in batalii putandu-se angrena pana la 8 diferiti jucatori. Eroii vor putea evolua in nivel, fiecare noua evolutie aducand noi si noi posibilitati de dezvoltare.

patapon3-1patapon3-2patapon3-3patapon3-4patapon3-5patapon3-6
 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)