Jocuri Noi

Postal 3 ar putea fi lansat in 2011

Scris de Caesar
Joi, 11 Noiembrie 2010 09:14
postal301Desi a fost programat initial pentru lansare in anul 2008, cel de-al treilea titlu al seriei , Postal 3, se pregateste de lansare abia in anul ce urmeaza, dupa cum a dezvaluit de curand Vince Desi Producator Executive al companiei Running With Scissors, publisherul francizei. Si pentru ca dezvoltarea jocului este aproape finalizata, o posibila lansare ar putea fi chiar in primul trimestru al anului 2011 ceea ce inseamna ca mai ales pentru fani, lunga perioada de asteptare, se apropie de un sfarsit.

La fel ca si titlurile precedente, Postal 3 va fi un joc third person de actiune, o comedie neagra extrem ed controversata si cu un simt al umorului la limita suportabilului pentru cei mai slabi de inger. Postal 3 este dezvoltat in cooperare de Running With Scissors si Akela si va fi disponibil pentru Xbox360 si PC. Celebrand 10 ani de la lansarea francizei, POstal 3 promite sa ofere una dintre cele mai complexe experiente din serie. Pornim din nou in pielea unui tip fara nume, cu ajutorulcaruia vom explora orasul Catharsis, ducand la indeplinire tot felul de sarcini ciudate si interactionand cu cele mai neobisnuite grupuri sociale. Arsenalul eroului va cuprinde si el o serie de arme unice si interesante precum coasa cu lant sau fierestraul viezure. Un joc nerecomandat celor mici, Postal 3 este in primul rand un joc al liberului arbitru. Violenta naste violenta iar alegerea ramane la latitudinea jucatorului.

Ce ne asteapta in Postal 3:

* Alege unul dintre cele 3 moduri diferite de joc: Bunul, Raul si Nebunul.
* Interactiune cu caractere care dispun de un nou AI reactiv si comportament complex.
* O multime de celebritati din viata reala: incepand cu starletele playboy si pana la muzicieni de succes sau actori de cinema.
* AI unic si bine conturat, mediu ce beneficiaza de un design atent

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)