Jocuri Noi

Prototype 2 a fost lansat.

Scris de Calin
Marţi, 31 Iulie 2012 09:00

Prototype 2Radical Entertainment a lansat in data de 27 Iulie 2012 partea a doua a celui mai bine vandut joc de actiune din 2009. Protoype 2 continua povestea din perspectiva Sergentului James Heller, un personaj razbunator care si-a pierdut intr-un mod tragic familia in urma evenimentelor din primul Prototype.

Despre Prototype 2:

In fazele initiale ale jocului, protagonistul jocului James Heller afla ca Alex Mercer este direct responsabil intr-o oarecare masura pentru moartea familiei sale si isi incepe misiunea de razbunare ca un soldat normal.

In urma primei sale intalniri cu Alex Mercer acest dobandeste nu doar noi abilitati, fiind infectat de protagonistul primului joc ci si noi informatii despre sursa infestatiei. Prototype 2 isi desfasoara actiunea intr-un New-York City post-infectie.

Echipat cu un arsenal de modificari genetive, luand rolul lui James Heller veti porni intr-o misiune cu un singur scop: de a-l ucide pe Alex Mercer. Prototype 2 a fost lansat in 27 iulie pe platformele Play Station 3, Xbox 360 si PC.

Trasaturile jocului:

Folositi o gama larga de noi mutatii genetice pentru a crea noi tipuri de arme, atat pentru lupta la apropiere cat si la distanta mare.
Urmariti-va tintele cu ajutorul unei mutatii speciale: pulsul sonar. Imaginati-va cat de simplu va fi acum sa gasiti, sa ucideti sau sa deveniti orice persoana din New York.
La fel ca si in primul joc, James Heller va fi capabil sa ia forma oricarui individ intalnit. Deveniti un soldat, civil sau om de stiinta, absorbindu-le nu doar forma ci si amintirile.
Radical Entertainment au folosit motorul grafic Titanium 2.0 pentru a crea Prototype 2.Acesta va duce acest joc la un cu totul alt nivel. Prototype 2 va fi mai mare si mai bun decat predecesorul sau din orice punct de vedere.

Screenshots Prototype 2:
Prototype 2 James Heller Claws Prototype 2 Absorb Prototype 2 Prototype 2
Prototype 2 Sgt. James Heller Prototype 2 Heller vs Tank Prototype 2 Prototype 2
Trailer Prototype 2:


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)