Jocuri Noi

Rage, shooterul ID al anului 2011.

Scris de Calin
Luni, 05 Septembrie 2011 10:35

RageRage este unul dintre cele mai anticipate shootere din acest an. Actiunea se petrece intr-o perioada post apocaliptica. In urma impactului asteroidului Apophis cu Terra, civilizatia terana se afla cu mari probleme de supravietuire, astfel construiesc arce subterane. Ideea din spatele acestor mari cladiri este de a pastra umanitatea intr-o stare criogenica pana cand vor putea reconstrui totul.


Rage combina mai multe tipuri de joc pentru a creea o experienta noua si foarte diferita fata de celelalte shootere. Acest joc combina stilul de joc FPS cu jocurile de curse cu cateva aspecte de explorare gasite in jocurile de aventura.

Rage, story:

In urma impactului cu uriasul asteroid, oamenii au inceput sa planifice pentru viitor si sa isi asigure supravietuirea. Astfel au construit arcele uriase sub-pamantene in care oamenii erau inghetati criogenic pentru a dormi pana cand lumea isi revine la normal.

Desi multi oameni au supravietuit impactului initial, o mare parte din acestia au suferit mutatii oribile, acum hoinarind prin orasele mortilor. In aceasta perioada critica a umanitatii, un guvern tiranic si misterios s-a ridicat la putere pentru a creea o noua ordine mondiala.

Aceasta organizatie, te cauta pe tine.

Mecanica jocului Rage.

Rage va fi creeat ca o zona pustie uriasa pe care jucatorul o va putea explora, dar cu multe misiuni in interior, adica instantate. Instantele vor fi misiuni directionate, in care jucatorul va avea anumite obiective de indeplinit.

Avand in vedere ca Rage este creeat de ID, producatorii celebrelor tituri Doom si Quake, ne putem astepta la un shooting gameplay spectaculos si foarte competitiv. Rage va fi totusi diferit fata de Quake si Doom, cel putin in legatura cu armele disponibile.

Daca in Quake 3 aveai armele disponibile pe hotkey-uri de pe butoanele numerale ale tastaturii, Rage va avea o interfata de unde vei putea alege usor armele preferate.

Nu doar tipurile de arme vor stimula modul in care vei juca ci si tipul munitiei folosite. In varianta demo a jocului, jucatorul avea la dispozitie o interfata in forma de diamant din care putea alege 4 arme diferite, fiind mai usor de accesat la maneta. Un alt meniu cu patru locuri era accesibil pentru a folosi anumite obiecte.

Trasaturile jocului:

Un gameplay de shooter exloziv adus de cei de la ID si Bethesda Studios. Lupta in misiuni impotriva gastilor de banditi, hoardelor de mutanti si impotriva Autoritatii ce va folosi impotriva ta un arsenal de arme exotice si diferite aparate.
Lupte dinamice cu ajutorul vehiculelor. Pe parcursul actiunii , vei avea ocazia sa traversezi aceata lume pustie in diferite tipuri de vehicule. Masinile pot fi personalizate cu parti speciale, diferite vopsele si armament special.
O experienta expansionista. Nu doar tipul FPS si cursele fac ca Rage sa fie un joc complet ci si lumea intreaga pusa la dispozitia jucatorului pentru a fi explorata. Vei avea ocazia sa intalesti personaje unice pe parcursul unui fir narativ captivant.
Trei moduri diferite de joc. Modul single-player in care jucatorul va afla povestea din spatele acestei noi lumi, modul co-op si modul rally-race.
Rage a fost construit pe noul motor grafic id Tech 5. Detaliile grafice sunt incredibile, noua tehnologie de Megatexturi aduce la viata tot mediul inconjurator si toate personajele.

Lupta impotriva noului guvern, supranumit The Authoritiy va incepe in data de 4 Octombrie 2011. Rage va fi lansat pe platformele PC, PS3 si X-Box 360.


Screenshots Rage:
Rage Rage, vehicule Rage Rage, single player
Rage, explorare Rage Rage, personalizare Rage, story mode

Trailer Rage:


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)