Jocuri Noi

Serious Sam 3: Before First Encounter

Scris de Calin
Miercuri, 31 August 2011 08:24

Serious Sam 3Dupa cum ne zice insusi numele jocului, partea a patra parte a acestui joc, Serious Sam 3 va avea loc inainte sa evenimentele petrecute in primul joc. Croteam si Devolver Digital au anuntat ca lansarea acestui shooter nerealist intr-un mediu complet realist va avea loc in data de 18 Octombrie 2011, dupa o vara intreaga de amanari si o lipsa uriasa de informatii legate de joc.

Despre Serious Sam.

Sam Serious Stone se intoarce sa arate tuturor cine e cel mai talentat puscas din lume. Cei care au jucat primele jocuri Serious Sam stiu ce inseamna aparitia acestui joc, cateva ore bune de impuscat continuu fara foarte multa alta ocupatie. Desi cea mai mare parte din joc o vei petrece cu pusca in mana, destramand grupuri uriase de inamici, Serious Sam este unul dintre cele mai apreciate FPS-uri create vreodata. Faptul ca nu au adaugat nici un element de puzzle sau role playing jocului au lasat loc pentru si mai multa actiune.

Vechii inamici se vor intoarce si in aceasta continuare a seriei. Veti intalni traditionalii luptatori Kamikaze fara cap, Gnaar si alti adversari cum ar fi Scrapjack si Khnum. Unul dintre cele mai importante aspecte ale acestui joc care isi face aparitia este simtul umorului incredibil de dezvoltat. Printre valurile continue de inamici si glumele stupide a lui Sam, cu siguranta veti avea parte de un gameplay minunat.

Imbunatatiri.

In mod evident, Serious Sam 3 Before First Encounter va avea parte si de unele imbunatatiri. In jocurile precedente, Sam era de multe ori vulnerabil impotriva adversarilor care preferau sa lupte de aproape. Acum, producatorii jocului au decis sa ii ofere anumite miscari corp la corp sa il ajute cu aceasta problema.

Modul cooperativ al acestui joc vor lasa acum 16 jucatori sa treaca prin story-mode impreuna. Probabil cea mai evidenta imbunatatire adusa acestui joc este grafica. Desi primele jocuri Serious Sam aveau detalii incredibile, in special cele ale mediului inconjurator, acum producatorii jocului au decis sa aduca aceasta imbunatatire tuturor modelelor din joc.

Serious Sam 3: Before First Encounter va putea fi cumparat de pe platforma Steam la pretul de 40$ iar varianta deluxe a jocului va putea fi cumparata la 50$ incepand cu data de 18 octombrie 2011.

Screenshots Serious Sam 3: Before First Encounter:
Serious Sam 3 Serious Sam 3 Serious Sam 3 Serious Sam 3 kamikaze
Serious Sam 3 Serious Sam 3 Serious Sam 3 Serious Sam 3

Trailer Serious Sam 3: Before First Encounter:


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)