Jocuri Noi

Star Wars: The Old Republic

Scris de Calin
Marţi, 23 August 2011 09:50

The Old RepublicPrimul MMORPG situat in universul Star Wars, creeat de Bioware si LucasArts, Star Wars : The Old Republic este planificat pentru lansare in 2011. In Star Wars The Old Republic aveti ocazia sac va aliati fie cu partea cavalerilor Jedi sau a fortelor Imperiului Sith. Cadrul narativ este setat cu mii de ani inainte sa apara Darth Vader printre rangurile Jedi.

Clasele din Star Wars The Old Republic:

In acest joc veti putea alege sa fiti ori de partea Jedi, ori Sith, sau daca nu va atrage nici una din aceste doua, creatori jocului v-au pus la dispozitie o gama larga de clase cu diferite stiluri de joc. Jocul se va imparti in doua mari factiuni si au legatura cu cel mai important aspect din universul Star Wars, Forta.

De partea luminii veti gasi cavalerii Jedi cu doua clase, Jedi Knight, un tip luptator si Jedi Consular, o clasa bazata pe diferitele abilitati oferite acestora prin studierea indelungata a fortei. De partea binelui veti gasi si soldatii universului Star Wars, adica troopers. Acestia sunt similari clonelor vazute deseori in ecranizarile Star Wars. Ultima clasa de partea binelui este clasa Smuggler. Ce face diferenta intre un smuggler si un trooper este varietatea armelor si metodelor folosite pentru a-si indeplini scopul.

In timp Vechea Republica protejata de Jedi isi vedea de cresterea traiului si a populatiei, Imperiul Sith se pregatea de razboi. Astfel, jocul va incepe cu asaltul fortelor Sith asupra templului Jedi din capitala republicii, Coruscant. De partea Sith veti putea alege clasele, Sith Warrior si Sith Inquisitor, asemanatoare claselor reprezentate de Jedi. Clasele aliate cu imperiul Sith ramase sunt agentii imperiali si mercenarii, numiti Bounty Hunters.

Caracteristicile jocului:

Pentru cei care au jucat jocurile precedente create de Bioware, setate in acelasi univers, Knights of the Old Republic partea 1 si 2, va puteti astepta la un stil aprofundat de povestire a evenimentelor si o masa uriasa de informatii disponibile in joc. Unul din cele mai interesante aspecte ale acestui joc este felul in care grupul vostru de prieteni este integrat in poveste.

Daca in jocurile MMO jucate pana acum fiecare personaj discuta cu un personaj in timp ce celelalte erau fie ignorate fie asteptau sa vorbeasca exact acelasi lucru, in Star Wars The Old Republic, dialogurile au loc in grup, fiecare din grupul de jucatori avand ceva de zis.

Povestea personajului ales va fi afectat de toate alegerile facute pe parcursul jocului, nu doar de prima alegere, adica de partea cui sa fii aliat.

Lupta in Star Wars The Old Republic este dinamica si foarte diferentiata, in functie de ce clasa alegeti sa jucati. Daca un Jedi Knight prefera sa aiba de a face cu inamicii de aproape si sa ii mute de colo colo cu ajutorul fortei, un trooper se va seta undeva inafara bataii focului inamic si va acoperi cavalerul jedi de fortele inamice.

Lupta nu se va petrece doar pe suprafata planetelor. In Star Wars The Old Republic veti avea propria nava, care va fi baza vostra de operatii si care o veti folosi pentru intregi lupte in spatiu.
Printre aceste aspecte legate direct de joc veti avea si multe alte optiuni pentru a juca online cu prietenii. The Old Republic va avea un sistem complet operational de player-versus-player, operatiuni de grup, ghilde vor putea fi create, un sistem de licitatii si multe altele.

Screenshots Star Wars: The Old Republic:
Star Wars The Old Republic Star Wars The Old Republic Star Wars The Old Republic Star Wars The Old Republic
Star Wars The Old Republic Star Wars The Old Republic Star Wars The Old Republic Star Wars The Old Republic

Trailer Star Wars: The Old Republic: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)