Jocuri Noi

Start la closed beta pentru Battlefield Play4Free

Scris de Caesar
Luni, 06 Decembrie 2010 14:01
battlefield4freeIncepand din data de 30 noiembrie 2010, Battlefield Play4Free se afla in versiunea de testare closed beta, situl oficial fiind deschis tuturor care vor sa se inscrie pentru a participa la una dintre ultimele etape de dinainte de lansarea jocului oficial.

Combinand cele mai populare harti din Battlefield 2 cu clasele familiare si puternicele arme din Battlefield: Bad CompanyTM 2, Battlefield Play4Free ofera acces jucatorilor si la 16 diferite vehicule incluzand aici elicopterul de asalt Mil Mi-28, inamicul acestuia, puternicul avion de vanatoare F35 VTOL, masivul tanc de lupta rusesc T-90 si vehicolul usor de razboi LSV. Jucatorii vor progresa in joc invatand noi si noi tactici de lupta si castigand bani virtuali pe care ii pot cheltui apoi pentru achizitionarea unor arme si echipamente de razboi cu care sa-si distruga inamicii inainte ca acestia sa stie ce sau cine i-a lovit.

Am depasit noi limite in 2009 odata cu lansarea lui Battlefield Heroes; un joc care are deja peste sase milioane de jucatori activi inregistrati in toata lumea. Acum, vom completa stilul arcade shooter cu o nou experienta de shooter realistic Battlefield, pe care fanii au cerut-o insistent, spune James Salt, Senior Producer al Battlefield Play4Free. Battlefield Play4Free este shooterul premium - dar gratuit - pe care fanii il cautau, o experienta care va rivaliza cu cea oferita de titlurile consolelor de top.

Informatii si inscrieri pe situl oficial: www.battlefield.play4free.com
 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)