Jocuri Noi

The Cursed Crusade.

Scris de Calin
Joi, 06 Octombrie 2011 09:36

The Cursed CrusadeThe Cursed Crusade, un joc de actiune/aventura setat in era medievala in Europa va fi lansat in data de 25 octombrie 2011. Cei de la Atlus Co vor lucra impreuna cu producatorii jocului de la Kylotonn pentru a aduce acest joc pe trei platforme diferite, PC, PS3 si X-Box 360. The Cursed Crusade isi va desfasura actiunea in timpul unei cruciade pornite pentru a cuceri orasul sfant.


Actiunea incepe cu mobilizarea armatei marilor baroni francezi pentru a cuceri sfant, cand apare in cadru Printul Alexis, urmasul tronului Bizantin. Intalnirea acestora va schimba permanent istoria, iar cruciada nu va ajunge in cele din urma la Constantinopol.

The Cursed Crusade pare a fi un joc de actiune third person foarte violent si sangeros incadrat intr-un numar mare de medii medievale create cat se poate de realist.

Despre The Cursed Crusade:

In acest joc, esti pus in rolul lui Denz, un cavaler templier blestemeat care cauta din rasputeri o metoda de a scapa de blestemul lui. Denz este insotit de un amic de-al sau, mercenarul Esteban care poate fi controlat fie de calculator fie de un jucator secundar prin modul de joc cooperativ.

Blestemul lui Denz in ciuda faptului ca ii pune in pericol sufletul il si ajuta intr-un mod deosebit de-a lungul aventurilor lui. Cand bara de putere a blestemului este in capat, o poti consuma pentru a intra in stadiul blestemat. Aceasta abilitate il transforma de Denz intr-un razboinic de temput pentru o perioada scurta de timp, schimbandu-I de asemenea si infatisarea. Odata cu schimbarea personala a lui Denz chiar si mediul inconjurator se schimba, totul incepand sa arda iar inamicii apar ca niste demoni scheletici.

Gameplay, The Cursed Crusade:

Controlul jocului imediat aduce aminte la jocurile de actiune third person, astfel jocul este usor de invatat. O varietate de arme pot fi gasite de-a lungul jocului iar fiindca acestea se deterioreaza, o idee buna este sa culegi din timp arme noi.

Modul in care iti configurezi stilul de lupta depinde in totalitate de preferintele proprii. Poate fi folosit sabie cu scut, sau o sabie si o maciuca in mana stanga, sau orice combinatie de arme. Loviturile eroului principal dau un sentiment de greutate de fiecare data. Un lucru care face The Cursed Crusade diferit de celelalte third person RPG este felul in care inamicii nu ezita sa te atace pe la spate, astfel vei fi nevoit sa iti verifici intotdeuna imprejurarile pentru a nu fi surprins.

The Cursed Crusade va fi impartit in cinci mari capitole cu 40 de misiuni in total in care veti asista la distrugerea celor mai mari orase din Europa medievala. Acest joc va oferi jucatorilor peste 90 de combinatii de abilitati, mai bine de 130 de arme si un sistem de contra-atac bazat pe sincronizare.

Concluzie The Cursed Crusade:

Acest joc are potentialul de a deveni unul dintre cele mai satisfacatoare jocuri de actiune, datorita povestii captivante si modului intrigant de lupta si povestire. La sfarsitul acestei luni, The Cursed Crusade va fi lansat atat in Statele Unite cat si in Europa.

Screenshots The Cursed Crusade:
The Cursed Crusade The Cursed Crusade The Cursed Crusade The Cursed Crusade
The Cursed Crusade The Cursed Crusade The Cursed Crusade The Cursed Crusade
Trailer The Cursed Crusade. 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)