Jocuri Noi

The Darkness II

Scris de Calin
Luni, 30 Ianuarie 2012 10:08

The Darkness IIPartea a doua a seriei The Darkness va fi lansata in curand, continuand povestea lui Jackie Estacado, purtatorului intunericului, o forta straveche a rautatii, haosului si distrugerii. Povestea acestei serii de jocuri este bazata pe benzile desenenata create de Top Cow Productions Inc. A doua parte a acestei serii reia stilul de joc din predecesorul sau, de first-person-shooter ajutat de cei doi demoni ai sai.

Detalii The Darkness II:

Povestea acestui joc este centrata in jurul lui Jackie Estacado, noul Don al familiei Franchetii. Cum sugereaza si numele curentei sale pozitii dar si a familiei, aceasta este un clan mafiot. Au trecut doi ani de cand Jackie si-a folosit puterile pentru a ii ucide pe cei responsabili de moartea prietenei sale. In toata aceasta perioada a fost incapabil sa scape de amintirea mortii ei.

Odata ce razbunarea s-a a avut loc, intunericul din inima lui care s-a manifestat in lumea reala a inceput sa il respinda si sa vrea afara din trupul lui, dar odata cu un atac asupra vietii lui Jackie, un adevarat razboi mafiot a inceput. Razboiul orchestrat de o forta exterioara deschide drumul intunericului din interiorul lui Jackie. Astfel incepe drumul spre infern al lui Jackie in The Darkness 2. In acest joc veti descoperi cine este responsabil pentru noile intamplari din viata lui dar veti afla mai multe si desrpe demonii din Jackie.

The Darkness II folosete sistemul de gameplay din primul joc . Acesta este un first person shooter, unde personajul principal poate folosi pana la doua arme, una in fiecare mana dar simultan folosets si puterile celor doua brate demonice cu care puteti lovi, taia sau arunca inamicii. De asemenea pot fi folosite si obiectele pentru a-ti indeplini scopurile.

Povestea acestui joc contopeste excelent partile sale ale intunericului cu cele ale luminii, astfel creaza o dualitate pe intregul parcurs al actiunii. Modul in care este povestita actiunea jocului este excelent si scoate in evidenta stilul violent al jocului si stilul intunecat pictat al graficii. Stilul grafic al jocului scoate in evidenta si faptul ca este inspirat din benzile desenate.

The darkness II va avea si un mod cooperativ, in care veti putea juca cu amicii vostri pana la patru persoane. The Darkness 2 va fi lansat pe platformele PC, PS3 si Xbox 360 in data de 7 februarie 2012.

Screenshots The Darkness II:
The Darkness 2 The Darkness 2 The Darkness 2 The Darkness 2
The Darkness 2 The Darkness 2 The Darkness 2 The Darkness 2
Trailer The Darkness II: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)