Jocuri Noi

Transformers: War For Cybertron 2 va fi lansat in anul 2012

Scris de Caesar
Miercuri, 17 Noiembrie 2010 05:54
500x_war_for_cybertronMark Blecher, SVP Marketing la Hasbro Games, ne-a dezvaluit prin intermediul unui comunicat de presa ca sequelul Transformers: War For Cybertron 2 va fi lansat in anul 2012. Dupa succesul de care s-a bucurat primul 3rd person action shooter MMO din serie, anuntul vine oarecum logic.
Transformers: War for Cybertron este un MMO care ii incurajeaza pe jucatori sa devina arme absolute sub forma de personaje de tip Transformers, intr-un razboi epic final care sa determine supravietuirea sau pieirea definitiva a intregii lor rase.

Inarmati cu arme letale diverse de oe tehnologie avansata dar si cu posibilitatea de a se transforma instant din roboti in vehicule, jucatorii se angajeaza in razboaie extreme atat la sol cat si in aer, intr-o lume ravasita de lupta, lumea originara a Transformerilor. Transformers: War for Cybertron este de asemenea un joc MMO complet, care propune jucatorilor mai multe moduri de joc multiplayer. Acestia pot opta pentru misiuni epice in care sa descopere povestea razboaielor Transformers, pot juca si co-op dar au si posibilitatea de a-si crea propriul Transformer (alegand dintr-o serie de clase de caractere, un vast arsenal de arme, abilitati si skiluri) pentru a se angaja in batalii multiplayer de tip head to head.

Mai mult, jucatorii au posibilitatea de a juca in campanii sub forma de Autoboti sau Decepticoni, experimentand un conflict legendar de la inceputuri, avansand treptat prin cele mai importante momente ale acestui ultim razboi de pe planeta Cybertron, planeta originara a Transformerilor.


In fine, nu ne ramane decat as asteptam urmatoarele informatii despre Transformers: War for Cybertron 2 si sa speram ca sequelul se va ridica la inaltimea asteptarilor si de ce nu, ca va fi mai bun si mai laudat decat primul joc, Transformers: War for Cybertron.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)