Jocuri Noi

Transformers: War for Cybertron

Scris de Serj
Miercuri, 12 Mai 2010 11:48

Transformers War for CybertronUrmatorul titlu din franciza de jocuri Transformers este dezvoltat de catre High Moon Studios. Transformers: War for Cybertron este un joc de actiune exploziv ce urmeaza sa fie lansat pe data de 25 iunie 2010 pentru platformele XBOX360, PS3, NINTENDO Wii si PC.

Spre deosebire de alte jocuri Transformers, War for Cybertron aduce noi elemente de gameplay nemaivazute pana acum, cum ar fi modurile online de joc prin care puteti aborda campanii in mod cooperativ. Transformers: War for Cybertron este un 3rd person shooter de actiune, gen intalnit si in precedetele jocuri Transformers, cu o grafica mult imbunatatita si cu un gameplay pe masura. La baza story-line-ului se afla legendarul conflict dintre Autobots si Decepticons ajuns in faza finala.

In Transformers: War for Cybertron jucatorii vor deveni arma suprema intr-un razboiul pentru supravietuire, inarmati cu un arsenal de arme letale si cu abilitatea de a se transforma din robot in masina oricand, veti duce lupte epice atat la sol cat si in aer in incercarea de a salva de la distrugere teritorul Cybertron. Un lucru notabil este si posibilitatea de a va creea propriul robot Transformer. Veti putea alege una din cele 4 clase puse la dispozitie si personaliza dupa placul vostru caracterul, de asemenea veti putea alge dintr-o varietate de arme si abilitatile care le veti folosi in timpul misiunilor, toate acestea vor putea fi imbunatatite pe parcursul jocului. Desi aceste functii se regasesc si in titlurile precedente de jocuri transformers, Transformers: War for Cybertron incearca aduca elemente noi seriei de jocuri cu transformers.

Imagini Transformers: War for Cybertron :
jocuri transformers war for cybertron
jocuri transformers war for cybertron

Trailer joc Transformers: War for Cybertron :


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)