Jocuri Noi

Twisted Metal

Scris de Calin
Luni, 06 Februarie 2012 12:07

Twisted MetalPrimul joc Twisted Metal a aparut in anul 1995 pe platforma Play Station si a fost un joc cu masini dinamic al carui gen nu a mai fost vazut pana atunci. Luna aceasta va fi relansat Twisted Metal pentru consola Play Station 3 si va readuce la viata aceasta serie de jocuri. Reviziteaza aceasta lume in care totul se petrece la viteza iar lumea o poti distruge cu usurinta.

Despre Twisted Metal:

Twisted metal este un joc cu masini dar cu un mic aspect diferit fata de restul jocurilor cu masini, este si un shooter. Seria jocurilor Twisted Metal a inceput inca din 95, astfel are o poveste si o istorie proprie, cu personaje si intamplari cunoscute de catre fanii jocului.

Twisted Metal este un joc competitiv care va include si un mod multiplayer online. In sine, Twisted Metal este creat ca un joc e-sport, care va include competitii si concururi in viitor. Modul multiplayer al acestui joc va include cele mai bune aspecte create vreodata pentru acest joc si va revolutiona complet seria Twisted Metal.

Povestea acestui joc se imparte intre cateva dintre personajele importante ale acestui joc, cum ar fi Sweet Tooth, Dollface si Mr.Grimm. In cadrul campaniei Dollface spre exemplu se va intoarce unul dintre cei mai rai bosi din serie, Fratii Grimm. Acest prim boss al jocului este defapt un grup de doua masini echipate cu armele echivalente unei tari mici.

Gameplay-ul acestui joc este rapid si captivant avand parte de multe surprize. Daca va asteptati ca acest joc sa fie doar drive and shoot va inselati. Un exemplu bun poate fi luat tot din lupta cu bosul, The Brothers Grimm unde in momentul in care unul din frati este distrus, va trebui sa va strecurati sub masina fratelui ramas pana cand puscasul vostru aplica cateva bombe sub aceasta.

Acestea sunt doar cateva din aspectele jocului, dar va trebui sa jucam intregul joc pentru a ne bucura de tot ce ofera acesta.

Aspecte ale jocului Twisted Metal:

Lupta online alegand una din 4 factiuni, fiecare bazata pe unul dintre personajele principale.
Mod multiplayer cu capacitate de pana la 16 jucatori prin Play Station Network.
Mod multiplayer split-screen cu capacitate de pana la 4 jucatori simultan.
O gama larga de moduri aditionale noi si vechi.
Creat special pentru consola PS3, Twisted Metal te trimite intr-o lume distructibila.
Schimba complet lumea pentru a-ti trimite adversarii in locuri neasteptate.
Un arsenal diversificat cu nenumarate tipuri de armamente.
Alege unul din zeci de autovehicule de lupta.
Primul vehicul zburator poate fi gasit in noul Twisted Metal si se numeste Talon.

Screenshots Twisted Metal:
Twisted Metal Twisted Metal Twisted Metal Twisted Metal
Twisted Metal Twisted Metal Twisted Metal Twisted Metal

Video Twisted Metal: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)