Jocuri Noi

Vanquish

Scris de Serj
Vineri, 07 Mai 2010 12:10
vanquishUn nou titlu isi face aparitia printre multimea de jocuri de actiune pentru console, Vanquish fiind dezvoltat de catre PlatinumGames Inc. pentru platformele PS3 si Xbox si urmeaza sa fie lansat spre sfarsitul lui 2010.

Vanquish e un sci-fi shooter nou nout de proportii mari, care vine cu un sistem nou de lupta foarte rapid si fluid, sustinut de un storyline bine structurat. Jucatorii vor intra in pielea lui Sam, un agent secret al guvernului echipat cu un costum de lupta futurist, iar actiunea este plasata in viitorul apropiat in timp ce lumea se razboieste pentru ultimele resurse de energie ramase.Sam este un luptator versatil care dispune de un arsenal consistent de arme de care se va folosi in lupta cu robotii inamici.

La baza storyline-ului se afla clasica lupta dintre Rusia si Statele Unite pentru ultimele resurse de energie. Conflictul apare deoarece Statele unite construiesc o platforma spatiala cu care reusesc sa extraga energia solara iar Rusia care reuseste sa captureze aceasta platforma folosesc aceasta energie pentru a distruce orasul San Francisco fortand astfel Statele Unite sa capituleze. Drept raspuns SUA porneste propria ofensiva impotriva Rusiei incercand sa recupereze platforma spatiala inainte ca acestia sa poate distruge noua lor tinta New York.

Trailer Vanquish:


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)