Jocuri Noi

Warhammer 40.000 Space Marine

Scris de Calin
Marţi, 06 Septembrie 2011 10:48

Warhammer 40.000 Space MarineWarhammer 40.000 Space Marine este probabil primul joc din aceasta serie care a captat intr-adevar spiritul acestui titlu. Daca majoritatea jocurilor plasate in acest univers au fost jocuri de strategie in timp real, Space Marine este un joc de actiune, cu fizica brutala, grafica superba si actiune incredibila. In Warhammer 40.000: Space Marine vei fi pus in pielea unui luptator din imperiul oamenilor.


Space Marine scoate in evidenta actiunea violenta ce se petrece in viitorul departat. Actiunea jocului este situata pe planeta Forge World, o planeta care seamana mai mult ca o fabrica decat o planeta obisnuita. Personajul principal al jocului este capitanul Titus din regimentul Ultra-marinilor.

Space Marine story mode.

Fiind pus in rolul capitanului Titus, vei fi liderul grupei tale de luptatori impotriva orcilor de pe Forge World. Rasa Ork, sau green-skins cum li se mai zice este o rasa de brute care nu vor nimic altceva decat sa impiedice planurile umanitatii la orice pas.

Actiunea din demo se petrece in diferite locatii, odata intr-o fabrica uriasa, intr-un desert si la final intr-un oras distrus. Nu doar orci veti intalni in Space Marine, rasa Chaos cunoscuta din jocurile precedente va avea si ea un rol important de jucat. Liderii rasei Chaos folosesc orcii pentru a-si pune planul in picioare pentru a distruge fortele oamenilor.

Mecanica si armele din Space Marine.

Warhammer 40K Space Marine nu este un shooter obisnuit datorita elementelor luptei de aproape implementate. Space Marine va fi un third-person-shooter, astfel jucatorul va vedea personajul din spate , va avea o tinta pentru a folosi armele dar va avea la dispozitie multe abilitati in lupta corp la corp.

Space Marine va avea mai multe moduri la lansare. Modul single-player va fi story mode, unde veti putea invata jocul pentru a va pregati pentru modurile multi player si cooperativ.

Modul multiplayer se bazeaza pe lupte 8 contra 8 intre factiunile Space Marines si Chaos Marines. Jocul va avea 41 de niveluri diferite, trei clase pentru fiecare factiune si doua moduri diferite de joc, Annihilation, un death match pana la 41 de puncte si Seize Ground, un mod bazat pe joc strategic de capturare a punctelor cu importanta.

Cele trei clase ale rasei Space Marines sunt: Assault, o clasa foarte mobila si concentrata pe lupta melee, Tactical, o clasa versatila care are acces la cea mai larga gama de arme si Devastator, o clasa masiva mai degraba asemanatoare unei turele decat unui luptator.

Armele din Warhammer 40.000 Space Marine:

Bolter arma automata traditionala jocurilor Warhammer 40.000 este cea mai importanta piesa de echipament din arsenalul oricarui space marine impreuna cu urmatoarea arma.

Chainsword este arma de baza primita de catre orice marine pentru a fi folosita in lupta corp la corp.

Heavy Bolter este mitraliera folosita de Garzile Imperiale si poate fi folosita ca o adevarata tureta impotriva fortelor chaos si a orcilor.

Stalker Pattern Bolter aceasta este varianta Warhammer a pustii cu luneta si a fost absolut necesar sa fie implementata pentru modul multiplayer.

Power Axe aceasta este varianta imbunatatita a chain-swordului. Acest urias topor cu doua capete este folosit pentru a trece prin hoardele de orci blindati.

Printre arme veti intali si urmatoarele: Lascannon, Plasma Pistol, Meltagun (shotgun), Thunder Hammer, Adeptus Mechanicus Vengeance Launcher si Jump Pack, care defapt nu este o arma dar este probabil cea mai interesanta unealta din arsenalul marinilor.

Warhammer 40.000 Space Marine va fi lansat in 6 Septembrie 2011 pe platformele PC si PS3.


Warhammer 40.000 Space Marine screenshots:
Warhammer 40.000 Space Marine story Warhammer 40.000 Space Marine Ork Warhammer 40.000 Space Marine Titus Warhammer 40.000 Space Marine Assault
Warhammer 40.000 Space Marine multiplayer Chaos Marine, Warhammer 40K Space Marine Space Marine, Assault, Tactical si Devastator. Warhammer 40.000 Space Marine Mecha


Warhammer 40.000 Space Marine trailer:


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)