Jocuri Noi

Cats & Dogs: Revenge Of Kitty Galore (DS)

Scris de Serj
Miercuri, 21 Iulie 2010 09:41
Cats_Dogs_The_Revenge_of_Kitty_GaloreO noua lansare in lumea gamingului care va urma celei din cinematografe, va purta numele Cats & Dogs: Revenge Of Kitty Galore si probabil ca v-ati prins deja din ce film se trage. Destinat consolelor Nintendo DS, jocul de aventura si actiune va fi lansat in data de 23 iulie 2010 si va fi distribuit de catre cei ed la 505 Games.

La dispozitia jucatorilor, Cats & Dogs: Revenge Of Kitty Galore pune nu mai putin de 45 de misiuni sub acoperire si 7 diferite tipuri/moduri de jucare ale acestora dar si posibilitatea de a alege oricare dintre caracterele principale prezente si in film. Mediul inconjurator prin care personajele isi vor plimba oasele vor fi inspirate tot din pelicula cinematografica, obiectivul final al jocului fiind infrangerea maleficei Kitty Galore si a creaturilor ei, folosind abilitatile si gadgeturile unice ale fiecarui caracter.

Dintre posibilitatile de alegere a personajului, le voma minti pe cele mai importante: agentul canin incepator, super felina - agent dublu sau porumbelul de strada, fiecare dotat cu propriul sau set de skilluri care mai de care mai interesante.

Produs de catre studiourile olandeze Engine Software, Cats & Dogs: Revenge Of Kitty Galore va fi un joc de actiune si aventura in stil side-scrolling cu grafica 3D. Sistemul de control va fi extrem de simplu: miscare de la dreapta la stanga, sarituri peste obstacole cu ajutorul unui singur buton, schimbarea intre caracterele disponibile cu L sau R.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)