Jocuri Noi

Fable 3

Scris de Caesar
Luni, 17 Mai 2010 09:09

fable 3 joc de aventuraFable 3 va fi urmatorul hit in materie de jocuri de aventura la care aspira cei de la Microsoft, un RPG care mizeaza pe succesul celor doua prequeluri din aceasta serie care s-au vandut in peste 6 milioane de exemplare.

Anuntat deocamdata doar pentru platformele Xbox360, Fable 3 pentru PC nefiind inca inclus in plan, jocul va fi dezvoltat de catre cei de la Lionhead Studios si distribuit de catre Microsoft.

In Fable 3, jucatorii vor porni intr-o noua aventura epica, specifica genului, care se va desfasura la 5 decade distanta de povestea din Fable 2, Albion dezvoltandu-se intr-un regat industrial dar departe de a fi stabil, social si politic.

Protagonistul acestui joc va lupta alaturi de poporul sau, va urca in rang si in fine chiar pe tronul Albionului, va experimenta iubirea si amaraciunea. Deciziile pe care le va lua in timpul revolutiei si mai apoi ca si rege sau regina a tarii se vor rasfrange apoi asupra intregii povesti, care va evolua continuu in Fable 3, un joc neliniar asemeni celor mai multe jocuri de aventura. Totodata, calatoria personajului va dezvalui o multime de personaje pline de umor si substanta pe care eroul le va urma sau invinge, in functie de rolul acestora in poveste, bun sau rau. In final, in functie de calea aleasa, personajul va deveni fie un tiran odios, fie cel mai bun rege pe care natiunea l-a cunoscut.

Pe scurt despre Fable 3

* Jucatorul va avea posibilitatea de a-si construi singur destinul pe parcursul unei calatorii epice care il va pune in situatia de a avansa de la un simplu revolutionar la comandantul suprem al Albionului.

* Universul inconjurator va fi extrem de bine conturat, permitand o interactiune maxima a personajului cu obiectele si personajele din jurul sau. Cu un nou sistem de dinamic-touch, eroul va putea efectiv sa isi imbratiseze iubita sau sa-si atace inamicii, armele evoluand si ele catre extremele spre care eroul evolueaza in functie de calea aleasa.

* Fable 3 va fi axat pe complexitatea actiunii si naratiunii, jucatorul avand la dispozitie practic o infinitate de alegeri, fiecare cu consecintele sale proprii in viitor. Bun sau rau, iubit sau urat, carierist, familist, insingurat etc. sunt doar cateva din optiunile pe care jucatorul le poate lua in acest univers nelimitat al Fable 3. Evident, fiecare decizie luata va schimba lumea definitiv.


Screenshots Fable 3:
fable 3fable 3 screenshotfable 3 screenshotsjoc fable 3fable 3Trailer Fable 3 :

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)