Jocuri Noi

Prince of Persia: The Forgotten Sands

Scris de Serj
Joi, 06 Mai 2010 12:32
prince-of-persia-the-forgotten-sands
Prince of Persia: The Forgotten Sands va reprezenta urmatorul capitol al mult indragitei serii de aventuri, creat si distribuit de Ubisoft pentru cele mai importante platforme de gaming precum PSP, DS, Xbox360, Playstation 3 si Windows PC.

Plecat in vizita la curtea fratelui sau dupa peripetiile din Azad, Printul gaseste palatul regal in stare de asediu, inconjurat de o armata numeroasa si puternica hotarata sa-l faca una cu pamantul. Luand decizia de a se folosi de antica putere a Nisipului mai mult din disperarea de a salva regatul de la distrugere, Printul va porni intr-o aventura epica pe parcursul careia va invata sa poarte mantia conducerii dar va si descoperi costurile mari pe care Puterea le implica.

Prince of Persia: The Forgotten Sands promite sa revolutioneze si sa reinventeze gameplayul clasic, propunand batalii epice si de mare amploare noi posibilitati de miscare si abilitati speciale. O multime de alte noi aditii si imbunatatiri vor fi posibile in mare parte datorita implementarii unei noi tehnologii si a folosirii unui nou engine grafic, care va incerca sa aduca la zi un joc consacrat de mai bine de 20 de ani.

Trailer: Prince of Persia: The Forgotten Sands

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)