Jocuri Noi

Silent Hill HD

Scris de Calin
Vineri, 02 Martie 2012 11:11

Silent Hill HDOdata cu aparitia ultimului episode din seria Silent Hill, Downpour cei de la Konami au decis ca ar fi o idee buna sa readuca pe console doua din primele trei jocuri din serie imbunatatite cu o noua grafica. Silent Hill 2 si 3 au fost recreate in format HD pentru fanii seriei care vor sa fie la current inainte sa inceapa povestea din Silent Hill Downpour.

Despre seria Silent Hill:

Din seria imbunatatita Silent Hill vor face parte jocurile Silent Hill 2 si Silent Hill 3, aceastea fiind disponibile pe consolele Xbox 360 si Play Station 3. Aceste doua jocuri recreate si imbunatatite cu grafica noua vor pune fanii seriei in ipostazele infricosatoare prea cunoscute ale seriei.

Jocul Silent Hill 2 urmareste povestea trista a lui James Sunderland, un nefericit care viziteaza acest oras trist in urma unei scrisori primite de la sotia lui decedata. Nefiind informat despre trecerea acesteia in cealalta lume, acesta viziteaza orasul in cautarea ei. Umplut de vina si parere de rau acesta da peste terorile manifestate sub forma unor personaje macabre. Aceste personaje il conduc pe personajul principal la un azil de nebuni nelumesc.

In lupta contra adevarului trist ca nevasta sa a murit, James Sunderland este nevoit sa infrunte diferiti adversari monstruosi printre care si demonul Red Pyramid, numit si Cap de Piramida.
Partea a treia a acestei serii, Silent Hill 3 continua povestea primului joc, joc care nu a fost readus in forma HD in aceasta colectie. Silent Hill 3 urmareste povestea personajului Claudia in mijlocul fortelor demonice controlate de un cult. Membri acestui cult incearca sa o racoleze pe Fiica lui Harry Mason, Heather in cult si o aduce in Silent Hill. Silent Hill este centrat in jurul unor teme cum ar fi pierderea inocentei copilariei.

Seria Silent Hill in HD:

Retraieste doua din primele trei jocuri care au definit acest gen. Silent Hill 2 isi Silent Hill 3 au redefinit stilul de jocuri Survival Horror.

Doua jocuri din seria Silent Hill imbunatatite grafica la 720p si mutate de pe consolele Play Station 2 pe PS3.

Vocile personajelor refacute in unele cazuri si imbunatatie calitativ.

Sistem cu trofee pe Play Staion Network.

Screenshots Silent Hill HD:
Silent Hill HD Silent Hill HD Silent Hill HD Silent Hill HD
Silent Hill HD Silent Hill HD Silent Hill HD Silent Hill HD
Trailer Silent Hill HD: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)