Jocuri Noi

Europa Universalis III: Divine Wind va fi lansat luna aceasta

Scris de Caesar
Vineri, 03 Decembrie 2010 13:12
europa_universalis3Ultimul expansion pentru Europa Universalis III, Europa Universalis III: Divine Wind, va fi lansat de catre cei de la Paradox Interactive in aceasta luna, la data de 14 decembrie 2010. Disponibil la pretul de 19,99 euro, expansionul ne va propune o poveste care se va desfasura in Orientul Indepartat, mai precis Japonia, jucatorii intrand in pielea unuia dintre cei 4 Daimyo angajati in lupta pentru putere si controlul unui shogunat. De asemenea, acestia vor putea juca si alaturandu-se uneia dintre factiunile de la nivelul curtii imperiale chineze, vor avea parte de o grafica noua si imbunatatita si de o experienta inedita, noi si noi teritorii asiatice de explorat si cucerit.

Cel de-al patrulea expansion al jocului clasic de istorie si strategie epica Europa Universalis III, Divine Wind se va desfasura astfel in cele mai indepartate colturi ale Asiei. Pentru a-l putea juca, cei interesati vor avea insa nevoie de jocul original complet si de expansionul Heir to the Throne.

Ce ne asteapta in acest expansion:

* Intra in pielea unui important daimyo si lupta pentru influenta si putere asupra Imparatului si control asupra Shogunatului
* Sistem diplomatic avansat cu optiuni multiple pentru formarea aliantelor si negocieri de pace
* Zeci de cladiri specifice culturii locale permitand un control extins asupra dezvoltarii provinciilor
* Sistem de schimburi comerciale (negot) realistic
* Peste 50 de achievementuri pe care le poti debloca pe masura ec jocul evolueaza
* Multiplayer de pana la 32 de jucatori

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)